koko63 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Na aero tak- darmowy. Na nju wg wskazówek operatora dla RN2 Taptalk RN2P Co za nendza :/
tpawel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jakie masz literki i cyferki przy kreskach zasięgu? Pokazuje Ci się ikonka transferu danych? To takie dwie strzałki wysłane z RN2
koko63 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Strzałki w jedną i drugą stronę. H+ Jest przepływ tylko na poziomie jak na zrzucie powyżej Taptalk RN2P Strzałki w jedną i drugą stronę. H+ Jest przepływ, tylko na poziomie jak na zrzucie powyżej Taptalk RN2P Taptalk RN2P
tpawel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 No to jest Speedtest z wczoraj, a zrób teraz. wysłane z RN2
koko63 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Taptalk RN2P Teraz,wczoraj to bez znaczenia. Słowo klucz: bryndza Taptalk RN2P
tpawel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Który Rom masz teraz? Jakaś blokada w transmisji danych Ci się nie włączyła? Zobacz czy nie masz czasem limit ustawiony Zadziwiające że na obu slotach, w dwóch różnych sieciach się tak dzieje wysłane z RN2 Pierwszy pomiar WiFi zrobione z LTE Orange przy pełnym zasięgu, drugi pomiar to Transmisja danych w Plusie, praktycznie bez zasięgu
koko63 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 "Dostosuj użycie danych" - brak wpisu Taptalk RN2P Jaka blokada mogłaby się wlączyć? Taptalk RN2P
tpawel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie mam pomysłu już. Ja bym zrobił reset na twoim miejscu. Albo poczekal do piątku i wgral nowy Update wysłane z RN2
koko63 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dziękuję. A Ty jakie masz ustawienia Pytam o typ APN i typ uwierzytelniania? Taptalk RN2P
tpawel Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Apn: internet Typ uwierzytelniania: nie ustawiono Typ apn: default Protokoły ipv4/ipv6 Z resztą nic sam nie ustawialem. Włożyłem karty i dziala wysłane z RN2
koko63 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szanowni. Nadejszło rozwiązanie. Słowo klucz: operator Nju !!! , którego jestem klientem ma w ofercie propozycję na abo za 39pln i numer dodatkowy za 9pln. Numer dodatkowy , którego używam czasami się blokuje jak oznajmił pan z infolinii. W celu odblokowania należy kartę główną przełożyć do telefonu gdzie dotychczas była karta dodatkowa( czyli na mój ), następnie czynność odwrócić. Bajecznie proste, nieprawdaż . Zwłaszcza w podróży. Pozdrawiamy operatora GSM Nju i życzymy sukcesów w pozyskiwaniu nowych klientow. Taptalk RN2P
artur_star Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 To dziwne bo ja też mam 2 numery w nju i nic się takiego nie dzieje. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Mario80 Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Dnia 15.12.2015 o 22:02, koko63 napisał: Szanowni. Nadejszło rozwiązanie. Słowo klucz: operator Nju !!! , którego jestem klientem ma w ofercie propozycję na abo za 39pln i numer dodatkowy za 9pln. Numer dodatkowy , którego używam czasami się blokuje jak oznajmił pan z infolinii. W celu odblokowania należy kartę główną przełożyć do telefonu gdzie dotychczas była karta dodatkowa( czyli na mój ), następnie czynność odwrócić. Bajecznie proste, nieprawdaż . Zwłaszcza w podróży. Pozdrawiamy operatora GSM Nju i życzymy sukcesów w pozyskiwaniu nowych klientow. Taptalk RN2P Od okolo tygodnia na moim Redmi 3 zaczal szwankowac internet po 3G (LTE nie uzywam). Objawialo sie to tym, ze trzeba bylo czekac na wet kilkanascie minut az pojawi sie ikona netu (H+ oraz dwie naprzeminne strzaleczki) i zacznie dzialac. Wylaczenie i od razu wlaczenie ikony powodowalo, ze net znowu nie dzialal. Sprobowalem twojego rozwiazania, ale nic to nie dalo. Na drugim numerze nju na LG L90 rowniez net przestal dzialac. Jak rozwiazac ten problem? Edytowane 7 Lipca 2016 przez Mario80
hancock Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Jestem w sieci VIRGIN MOBILE i też często zrywa mi Internet a mam sztywno ustawione na T MOBILE. Zasięg mam cały czas bardzo dobry. Może to być wina operatora? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 1 godzinę temu, hancock napisał: Jestem w sieci VIRGIN MOBILE i też często zrywa mi Internet a mam sztywno ustawione na T MOBILE. Zasięg mam cały czas bardzo dobry. Może to być wina operatora? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Operator lub karta sim.
KucyG Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja również jestem od 9 lipca w VIRGIN MOBILE i kiedy mam włączone dane mobilne to wyskakuje taki komunikat jak poniżej. Fb i mess dzialaja jako tako ale chrome nie wczytuje stron tak samo snapchat sie nie odświeża a tapatalk nie odnajduje serwera. Dziala natomiast juz normalnie po restarcie telefonu ale nie bede go restartowal co 45-60 minut. Zastanawiam sie czy to wina tego ze zrobiłem aktualizacje bez wipe (wcześniej robilem) ? Tapnięte z mojego RN2 NA Miui8
koper Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) 19 godzin temu, KucyG napisał: Ja również jestem od 9 lipca w VIRGIN MOBILE i kiedy mam włączone dane mobilne to wyskakuje taki komunikat jak poniżej. Fb i mess dzialaja jako tako ale chrome nie wczytuje stron tak samo snapchat sie nie odświeża a tapatalk nie odnajduje serwera. Dziala natomiast juz normalnie po restarcie telefonu ale nie bede go restartowal co 45-60 minut. Zastanawiam sie czy to wina tego ze zrobiłem aktualizacje bez wipe (wcześniej robilem) ? Tapnięte z mojego RN2 NA Miui8 u mnie od kilku dni ten sam problem na Virgin, pomimo zrobionego wipe. najczęściej zauważam coś takiego podczas korzystania z yanosika. Edytowane 19 Lipca 2016 przez koper uzupełnienie tekstu
KucyG Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 u mnie od kilku dni ten sam problem na Virgin, pomimo zrobionego wipe. najczęściej zauważam coś takiego podczas korzystania z yanosika. U mnie przy pokemon GO również i nie wiem czy to problemy sieci czy Rom Tapnięte z mojego RN2 NA Miui8
Rekomendowane odpowiedzi