Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzałki w jedną i drugą stronę.

H+

Jest przepływ tylko na poziomie jak na zrzucie powyżej

Taptalk RN2P

Strzałki w jedną i drugą stronę.

H+

Jest przepływ, tylko na poziomie jak na zrzucie powyżej

Taptalk RN2P

Taptalk RN2P

fcb0840e43bbf3b345a79745a2cad4d3.jpg

Opublikowano

Który Rom masz teraz? Jakaś blokada w transmisji danych Ci się nie włączyła? Zobacz czy nie masz czasem limit ustawiony

Zadziwiające że na obu slotach, w dwóch różnych sieciach się tak dzieje

wysłane z RN2

1232e1720aa02f275af50c11bd6091e5.jpg

6b3c76580d8e4e58a4d18169a5e46618.jpg

Pierwszy pomiar WiFi zrobione z LTE Orange przy pełnym zasięgu, drugi pomiar to Transmisja danych w Plusie, praktycznie bez zasięgu

Opublikowano

Apn: internet

Typ uwierzytelniania: nie ustawiono

Typ apn: default

Protokoły ipv4/ipv6

Z resztą nic sam nie ustawialem. Włożyłem karty i dziala

wysłane z RN2

Opublikowano

Szanowni.

Nadejszło rozwiązanie.

Słowo klucz:

operator Nju !!!

, którego jestem klientem ma w ofercie propozycję na abo za 39pln i numer dodatkowy za 9pln.

Numer dodatkowy , którego używam czasami się blokuje jak oznajmił pan z infolinii.

W celu odblokowania należy kartę główną przełożyć do telefonu gdzie dotychczas była karta dodatkowa( czyli na mój ),

następnie czynność odwrócić.

Bajecznie proste, nieprawdaż .

Zwłaszcza w podróży.

Pozdrawiamy operatora GSM Nju i życzymy sukcesów w pozyskiwaniu nowych klientow.

Taptalk RN2P

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.12.2015 o 22:02, koko63 napisał:

Szanowni.

Nadejszło rozwiązanie.

Słowo klucz:

operator Nju !!!

, którego jestem klientem ma w ofercie propozycję na abo za 39pln i numer dodatkowy za 9pln.

Numer dodatkowy , którego używam czasami się blokuje jak oznajmił pan z infolinii.

W celu odblokowania należy kartę główną przełożyć do telefonu gdzie dotychczas była karta dodatkowa( czyli na mój ),

następnie czynność odwrócić.

Bajecznie proste, nieprawdaż .

Zwłaszcza w podróży.

Pozdrawiamy operatora GSM Nju i życzymy sukcesów w pozyskiwaniu nowych klientow.

Taptalk RN2P

Od okolo tygodnia na moim Redmi 3 zaczal szwankowac internet po 3G (LTE nie uzywam). Objawialo sie to tym, ze trzeba bylo czekac na wet kilkanascie minut az pojawi sie ikona netu (H+ oraz  dwie naprzeminne strzaleczki) i zacznie dzialac. Wylaczenie i od razu wlaczenie ikony powodowalo, ze net znowu nie dzialal.

Sprobowalem twojego rozwiazania, ale nic to nie dalo.

Na drugim numerze nju na LG L90 rowniez net przestal dzialac.

Jak rozwiazac ten problem?

Edytowane przez Mario80
Opublikowano

Jestem w sieci VIRGIN MOBILE i też często zrywa mi Internet a mam sztywno ustawione na T MOBILE. Zasięg mam cały czas bardzo dobry. Może to być wina operatora?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, hancock napisał:

Jestem w sieci VIRGIN MOBILE i też często zrywa mi Internet a mam sztywno ustawione na T MOBILE. Zasięg mam cały czas bardzo dobry. Może to być wina operatora?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Operator lub karta sim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również jestem od 9 lipca w VIRGIN MOBILE i kiedy mam włączone dane mobilne to wyskakuje taki komunikat jak poniżej. Fb i mess dzialaja jako tako ale chrome nie wczytuje stron tak samo snapchat sie nie odświeża a tapatalk nie odnajduje serwera. Dziala natomiast juz normalnie po restarcie telefonu ale nie bede go restartowal co 45-60 minut. Zastanawiam sie czy to wina tego ze zrobiłem aktualizacje bez wipe (wcześniej robilem) ?

1dc23921c52d2bc07ff7f6e8b5c35732.jpg

Tapnięte z mojego RN2 NA Miui8

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, KucyG napisał:

Ja również jestem od 9 lipca w VIRGIN MOBILE i kiedy mam włączone dane mobilne to wyskakuje taki komunikat jak poniżej. Fb i mess dzialaja jako tako ale chrome nie wczytuje stron tak samo snapchat sie nie odświeża a tapatalk nie odnajduje serwera. Dziala natomiast juz normalnie po restarcie telefonu ale nie bede go restartowal co 45-60 minut. Zastanawiam sie czy to wina tego ze zrobiłem aktualizacje bez wipe (wcześniej robilem) ?

1dc23921c52d2bc07ff7f6e8b5c35732.jpg

u mnie od kilku dni ten sam problem na Virgin, pomimo zrobionego wipe. najczęściej zauważam coś takiego podczas korzystania z yanosika. 

Edytowane przez koper
uzupełnienie tekstu
Opublikowano
u mnie od kilku dni ten sam problem na Virgin, pomimo zrobionego wipe. najczęściej zauważam coś takiego podczas korzystania z yanosika. 

U mnie przy pokemon GO również i nie wiem czy to problemy sieci czy Rom

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...