Skocz do zawartości
  • 0

Nocny zegar na ekranie blokady?

Pytanie

Opublikowano

Witam

Czy  w HyperOS da się ustawić następującą funkcję (taką miałem na telefonach Honor): 

Nocą, po podłączeniu tel. do zasilania i ustawieniu telefonu na półce by leżał nie na pleckach lecz na dłuższym boku ( może być pod kątem o coś oparty)  po wygaszeniu ekranu po paru minutach aktywował się "zegar nocny". Bardzo fajna funkcja gdyż podświetlenie było tak słabe, że nie raziło, jednocześnie mieliśmy funkcjonalny nocny zegar z paroma tapetami do wyboru.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To nie to samo. W ten sposób ustawiony zegar świeci za mocno, no i jest widoczny tylko po dotknięciu, po chwili gaśnie(chyba że czegoś nie wiem)

• 0
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie to chodzi o efekt jak na filmiku. Wydaje mi się że nie uda się coś takiego na POCO. Generalnie to mam spory problem z tym fonem a dokładniej z przeniesieniem danych z starego Honora. Automatyczne przywracanie z kopii Google przeniosło mi tylko gołe apki, bez haseł i danych i teraz kombinuję czy da się to jakoś naprawić.  Przy przechodzeniu z Honora na nowszy Honor nie miałem tego problemu. Apka Device Clone  przeniosła wszystko.

Edytowane przez ozyryssg
  • 0
Opublikowano

Apki które wymagający logowania/hasła przy przywracaniu z kopii ze względów bezpieczeństwa przywracane są "czyste".
Inna sprawa że przywracanie aplikacji z kopii często generuje problemy, dlatego jak już to instalować na czysto.

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

A w POCO F8 Ultra nie ma stałego AOD? Kiedyś na tańszych był z tym problem. Tak z ciekawości jak jest na F8 Ultra? W innych Xiaomi (13, 11) można ustawić po dotknięciu, wg harmonogramu lub stały ale  po obróceniu  czujnik zbliżeniowy wygasza (13, 11 szwankuje i potrafi się w ciemności wygasić). W 15 jest jeszcze (oprócz poprzednich)  AOD z tapetą i inteligentny - włącza się jak się patrzysz na ekran ale tylko jak jest w miarę jasno. AOD w sumie działa podobnie ja ten twój zegar i ma też motyw poziomy.

• 0
Opublikowano
10 godzin temu, anemusek napisał(a):

A w POCO F8 Ultra nie ma stałego AOD? Kiedyś na tańszych był z tym problem. Tak z ciekawości jak jest na F8 Ultra? 

Owszem jest, lecz funkcjonalność nie jest taka sama. Poradziłem sobie  przy pomocy zewnętrznej apki. Teraz poznaję ekosystem xiaomi. Ostatnie 10 lat to Huawej, Oppo i Honory magic, teraz mnie coś podkusuło i zobaczymy czy Poco(xiaomi) zbliża się do peletonu?🫢

• 0
Opublikowano

ozyryssg@
Pewnie będzie się zbliżał ale czy to tania obcja hmm a ja miałem odwrotnie cały czas siedziałem na Xiaomi od początku i chciałem odmiany więc honor Magic 6 pro wersja CN i jestem zadowolony .

Wysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ja właśnie pobrałem ten plik chce zobaczyć jak to działa

//Z25: sorki, ale premium unlocked to warez

Wysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka