Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VILI_OS1.0.17.0.UKDMIXM_14.zip/download ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
archy Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 powiedzcie mi co teraz zarobic jak po wgraniu nie mam nagrywanych rozmow ?
Master Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 (edytowane) to chyba rom oparty na globalu? patrząc po oznaczeniu kodowym ... to i nagrywania nie ma? ... w sumie do tej pory myślałem że tego typu romy są tylko do telefonów na mediatekach ... no i dostępne przez patreon ... 🙃 no ale to model niedostępny w Chinach więc i romu chińskiego na to nie ma ... zostaje tylko global do wykorzystania ... Edytowane 22 Lipca 2025 przez Master
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Opublikowano 22 Lipca 2025 9 minut temu, archy napisał(a): powiedzcie mi co teraz zarobic jak po wgraniu nie mam nagrywanych rozmow ? Nie ma opcji w menu?
archy Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 brak wiem ze kiedys to robilem ale pamiec ulotna chyba ze to jeszcze kwestia systemowa ale wgralem globala dalem nawet na indonezje / indie i dalej nic
Master Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 4 minuty temu, archy napisał(a): brak wiem ze kiedys to robilem ale pamiec ulotna chyba ze to jeszcze kwestia systemowa ale wgralem globala dalem nawet na indonezje / indie i dalej nic na Indie to bym uważał z tymi systemami ... i tego się nie chytal ... tam są specyficzne modele telefonów często bez różnych funkcjonalności dostępnych normalnie w dystrybucji ...
archy Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 jakies pomysly jak to teraz ogarnac ? jak to cos podpowie to wczesniej mialem 1.0.10.0
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Opublikowano 22 Lipca 2025 Zmiana regionu na coś innego niż Polska i kraje okoliczne? (Szwajcaria na przykład?).
archy Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 Szwajcaria Indie czy Indonezja nic nie daje
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2025 Autor Opublikowano 22 Lipca 2025 Wyślij zrzut ekranu z informacji o telefonie, z menu ustawień telefonu (tam gdzie powinna być opcja nagrywania) i z próby dodzwonienia się gdziekolwiek z menu połączenia (np. poczta głosowa).
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Lipca 2025 Autor Opublikowano 23 Lipca 2025 No to nic dziwnego, że nie masz. W apce od Google'a nagrywania nie ma.
Licht Opublikowano 23 Lipca 2025 Opublikowano 23 Lipca 2025 4 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a): No to nic dziwnego, że nie masz. W apce od Google'a nagrywania nie ma. Ubiegłeś mnie. Rzeczywiście jest to menu dialera Google.
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Lipca 2025 Autor Opublikowano 23 Lipca 2025 Jeśli masz ROM Xiaomi.eu, no to tak, wystarczy.
archy Opublikowano 23 Lipca 2025 Opublikowano 23 Lipca 2025 jednak mam jakis ciulski system zainstalowany jak teraz moge wgrac od xiaomi.eu? wchodze w miflash klikam wszystko jak bylo wczesniej tyle ze ma problem brak pliku flash_all.bin i przez to nie wgrywa mi sie odpowiednia wersja
Master Opublikowano 23 Lipca 2025 Opublikowano 23 Lipca 2025 46 minut temu, archy napisał(a): jednak mam jakis ciulski system zainstalowany jak teraz moge wgrac od xiaomi.eu? wchodze w miflash klikam wszystko jak bylo wczesniej tyle ze ma problem brak pliku flash_all.bin i przez to nie wgrywa mi sie odpowiednia wersja Xiaomi eu nie wygrasz miflashem ... tylko przez twrp lub w trybie fastboot przez kompa ... warunek konieczny to odblokowany bootloader
Rekomendowane odpowiedzi