Xiaomi 11T / 11T Pro
Podfora
-
- 558
- odpowiedzi
-
- Nie działają dzwonki
- Przez Jaro1234,
-
- 280
- odpowiedzi
-
- 443
- odpowiedzi
-
- 3
- odpowiedzi
-
Aplikacje (24 910 przekierowań)
4 tematy w tym forum
-
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
Pacjent: Xiaomi 11T Pro Problem: bootloop Problem polega na tym, że po kilku dniach normalnego użytkowania - wyłącznie po wyłączeniu/włączeniu lub po restarcie systemu - telefon nie uruchamia się i "łapie bootloop-a". Po kilku minutach nieudanego boot-owania uruchamia się recovery z komunikatem jak w załączniku: Zgłoszony problem "RescueParty". "Pomaga" jedynie przywrócenie ustawień fabrycznych (czyszczenie) z poziomu TWRP. "Pomaga" o tyle, że system wstaje "czysty" i wymaga długotrwałej ponownej konfiguracji wg swoich wymagań. Nadmieniam, że tel. może działać idealnie przez kilka miesięcy do czasu właśnie reboot-u lub wyłączenia. Co ciekawe restarty…
Ostatnia odpowiedź: maj_prok, 29 Października 2023 -
-
11T Pro aktualizacja
przez bfcs2004- 4 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
Taki temat: Xiaomi 11T Pro na V14.0.1.0. TKDMIXM. Poprzednio aktualizowane przez TWRP. Pobieram poprzez "Aktualizacje" nowy dostępny ROM. Uruchamiam aktualizacje. Telefon wstaje nie w TWRP tylko w MIUI Recovery. Nie ma tam opcji instalacji. Ewentualnie Wipe. Obecny ROM nadpisał moje TWRP? Czy mogę zainstalować ponownie TWRP bez utraty danych? Pozdr. danq
Ostatnia odpowiedź: bfcs2004, 10 Czerwca 2023 -
- 1 odpowiedź
- 4 tys. wyświetleń
Czy jest możliwość podłączenia telefonu przez kabel USB c - HDMI żeby , bo jak podłącze kabel nic się nie dzieje a np podłącze Samsunga i normalnie pokazuje mi na projektorze panel telefonu
Ostatnia odpowiedź: FromWP, 19 Sierpnia 2022 -
- 3 odpowiedzi
- 943 wyświetleń
Czy ktoś dostał Miui 13 i Androida 12 na Xiaomi 11 T? (global) Podobno wydano Miui 13 na ten telefon dla regionu Indonezyjskiego.
Ostatnia odpowiedź: Adam Błażejewski, 22 Czerwca 2022