Xiaomi 11T / 11T Pro
Subforums
-
- 558
- 245
- 433
- 3
Aplikacje (24,833 visits to this link)
4 topics in this forum
-
- 1 follower
- 2 replies
- 836 views
Pacjent: Xiaomi 11T Pro Problem: bootloop Problem polega na tym, że po kilku dniach normalnego użytkowania - wyłącznie po wyłączeniu/włączeniu lub po restarcie systemu - telefon nie uruchamia się i "łapie bootloop-a". Po kilku minutach nieudanego boot-owania uruchamia się recovery z komunikatem jak w załączniku: Zgłoszony problem "RescueParty". "Pomaga" jedynie przywrócenie ustawień fabrycznych (czyszczenie) z poziomu TWRP. "Pomaga" o tyle, że system wstaje "czysty" i wymaga długotrwałej ponownej konfiguracji wg swoich wymagań. Nadmieniam, że tel. może działać idealnie przez kilka miesięcy do czasu właśnie reboot-u lub wyłączenia. Co ciekawe restarty…
Last reply by maj_prok, -
-
- 4 replies
- 1k views
Taki temat: Xiaomi 11T Pro na V14.0.1.0. TKDMIXM. Poprzednio aktualizowane przez TWRP. Pobieram poprzez "Aktualizacje" nowy dostępny ROM. Uruchamiam aktualizacje. Telefon wstaje nie w TWRP tylko w MIUI Recovery. Nie ma tam opcji instalacji. Ewentualnie Wipe. Obecny ROM nadpisał moje TWRP? Czy mogę zainstalować ponownie TWRP bez utraty danych? Pozdr. danq
Last reply by bfcs2004, -
- 1 reply
- 3.7k views
Czy jest możliwość podłączenia telefonu przez kabel USB c - HDMI żeby , bo jak podłącze kabel nic się nie dzieje a np podłącze Samsunga i normalnie pokazuje mi na projektorze panel telefonu
Last reply by FromWP, -
- 3 replies
- 853 views
Czy ktoś dostał Miui 13 i Androida 12 na Xiaomi 11 T? (global) Podobno wydano Miui 13 na ten telefon dla regionu Indonezyjskiego.
Last reply by Adam Błażejewski,