Skocz do zawartości

Xiaomi 11T Pro - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.17.0.UKDMIXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VILI_OS1.0.17.0.UKDMIXM_14.zip/download

ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano (edytowane)

to chyba rom oparty na globalu? patrząc po oznaczeniu kodowym ... to i nagrywania nie ma? ... w sumie do tej pory myślałem że tego typu romy są tylko do telefonów na mediatekach ... no i dostępne przez patreon ... 🙃 no ale to model niedostępny w Chinach więc i romu chińskiego na to nie ma ... zostaje tylko global do wykorzystania ...

Edytowane przez Master
Opublikowano

brak

wiem ze kiedys to robilem ale pamiec ulotna 

chyba ze to jeszcze kwestia systemowa ale wgralem globala dalem nawet na indonezje / indie i dalej nic 

Opublikowano
4 minuty temu, archy napisał(a):

brak

wiem ze kiedys to robilem ale pamiec ulotna 

chyba ze to jeszcze kwestia systemowa ale wgralem globala dalem nawet na indonezje / indie i dalej nic 

na Indie to bym uważał z tymi systemami ... i tego się nie chytal ... tam są specyficzne modele telefonów często bez różnych funkcjonalności dostępnych normalnie w dystrybucji ...

Opublikowano
4 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

No to nic dziwnego, że nie masz. W apce od Google'a nagrywania nie ma.

Ubiegłeś mnie. :-)

Rzeczywiście jest to menu dialera Google.

Opublikowano

jednak mam jakis ciulski system zainstalowany jak teraz moge wgrac od xiaomi.eu?

wchodze w miflash klikam wszystko jak bylo wczesniej tyle ze ma problem brak pliku flash_all.bin i przez to nie wgrywa mi sie odpowiednia wersja 

Opublikowano
46 minut temu, archy napisał(a):

jednak mam jakis ciulski system zainstalowany jak teraz moge wgrac od xiaomi.eu?

wchodze w miflash klikam wszystko jak bylo wczesniej tyle ze ma problem brak pliku flash_all.bin i przez to nie wgrywa mi sie odpowiednia wersja 

Xiaomi eu nie wygrasz miflashem ... tylko przez twrp lub w trybie fastboot przez kompa ... warunek konieczny to odblokowany bootloader