Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Marca 2025 Opublikowano 31 Marca 2025 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji HyperOS w wersji OS2.0.108.0.VOKCNXM dla telefonu POCO F7 Pro / REDMI K80 (nazwa kodowa zorn). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_ZORN_OS2.0.108.0.VOKCNXM_15.zip/download ROM można zainstalować zarówno przez TWRP, jak i fastboot: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
QbaPL Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 A jest gdzieś info jak odblokować bootloader, twrp i cala reszta? Dzięki za info.
Master Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 10 minut temu, QbaPL napisał(a): A jest gdzieś info jak odblokować bootloader, twrp i cala reszta? Dzięki za info. a w tutorialach masz przewodnik ... zerknij ... ogólnie zasada jest taka że musisz poprzez apke community Xiaomi uzyskać zgodę na unlocka - tam jakby na regionie polska nie było tej opcji to zmień region na global - oczywiście wcześniej musisz się zalogować na konto Xiaomi - jak tam dostaniesz zgodę wtedy w opcjach programisty musisz dać zgodę na unlocka i powiązać urządzenie no i potem podpinasz fona do kompa i jedziesz programikiem mi unlock tool ... powodzenia 🙃 pamiętaj że unlock wyczyści Ci wszystkie dane więc zawczasu zrób backupy ...
QbaPL Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 (edytowane) 2 godziny temu, Master napisał(a): a w tutorialach masz przewodnik ... zerknij ... ogólnie zasada jest taka że musisz poprzez apke community Xiaomi uzyskać zgodę na unlocka - tam jakby na regionie polska nie było tej opcji to zmień region na global - oczywiście wcześniej musisz się zalogować na konto Xiaomi - jak tam dostaniesz zgodę wtedy w opcjach programisty musisz dać zgodę na unlocka i powiązać urządzenie no i potem podpinasz fona do kompa i jedziesz programikiem mi unlock tool ... powodzenia 🙃 pamiętaj że unlock wyczyści Ci wszystkie dane więc zawczasu zrób backupy ... Ja ogólnie to z naście lat już używam Xiaomi i Poco, ale zastanawiałem się czy można normalnie odblokować jak w poprzednich Poco, czy trzeba wykonywać jakąś gimnastykę? Ja zawsze wyjmuję z pudełka, odblokowywuje i dopiero przyuczam pod siebie, więc nie jest mi straszne czyszczenie fona Edytowane 5 Kwietnia 2025 przez QbaPL
Rekomendowane odpowiedzi