Skocz do zawartości
  • 0

Poco F6 po aktualizacji do Hyper OS 2.0 przestał działać

Pytanie

Opublikowano

Poco F6 po aktualizacji do Hyper OS 2.0 przestał działać. Aktualizacja z sieci. Po zainstalowaniu aktualizacji telefon zrestartował się, uruchomił prawidłowo. Niestety po około 30 sekundach zawiesił się i wygasił. Od tego momentu nie da się go wybudzić ani zrestartować. Po podpięciu do laptopa, nie jest wykrywany. Po wpięciu do ładowania nic się nie dzieje, nie wyświetla animacji ładowania.  Jakieś pomysły?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To wygląda na płytę główną. Ale czy faktycznie winna jest aktualizacja to raczej nie. Takie gasniecie podczas działania zwykle ma fizyczną przyczynę. Oddaj na gwarancję. 

• 0
Opublikowano
Godzinę temu, Bartłomiej Pawlik napisał(a):

Tylko że fizycznie to nic mu się nie stało. Nie upadł, ani nic podobnego.

A umarł po aktualizacji. 

może zbieg okoliczności ... w sumie u mnie byłoby podobnie - znajomemu miałem zaktualizować mi 11 do z miui do hypera i akurat w tym samym czasie płyta padła (najprawdopodobniej) jak bym to zrobił to różnica czasie byłaby może dzień czy dwa ... też miałby nowy system i padnięty telefon 🙃 mówił że chciał zrobić zdjęcie zawiesił się telefon a potem wyłączył i już zero reakcji ... nie znamy dnia ani godziny ...

• 0
Opublikowano

Stawiam, że zbieg okoliczności, to nie aktualizacja spowodowała awarię. Płyta za pewne jakiś zimny lut ma albo procesor nawalił. Oddaj na gwarancję.