Problemy techniczne
11 topics in this forum
-
- 0 replies
- 17 views
Czy ktoś zauważył że telefon, prawdopodobnie z powodu deep sleep, nie funkcjonuje w trybie automatycznej jasności ? Jest to widoczne i uciążliwe w nocy gdy po kilku godzinach chcę np sprawdzić która jest godzina. Ewidentnie nie ściemnia się.
Last reply by Piotr W, -
-
- 5 replies
- 83 views
Po ostatniej chyba aktualizacji do 2.0.2.0 mam robiłem z BT. A właściwie to prawie całkowicie przestał wykrywać jakiekolwiek urządzenie. Jedyne co to sam telefon jest widziany przez inne urządzenia w pobliżu i można się z nim wtedy sparować ale leży takiej próbie bluetooth przestaje działać i włącza się od nowa po drugiej próbie jakoś finalnie się paruje i zaczyna działać. W ten sposób paruje mi się jakimś cudem opaska Huawei band ale telefon nie widzi żadnego urządzenia. Próbowałem już robić reset BT, resetować dane aplikacji bt. Między czasie pojawiła się aktualizacja do 2.0.100.0 i dalej to samo. Czy ktokolwiek ma tutaj podobny problem, bo przeszukałem cały internet i …
Last reply by Master, -
- 1 follower
- 8 replies
- 189 views
Witam mam problem z pobieraniem aplikacji i aktualizacjami z google play używając transmisji danych. Normalnie moge ściągać pliki przez przeglądarkę, na google play dochodzi do 70% i staje mieli i wywala bład pobierania. Na wifi jest okey. Czyściłem pamiec dane dodawałem na nowo konto itp ale bez różnic. Google play ma zgode na pobieranie przez transmisje danych.
Last reply by Misioo90, -
- 1 follower
- 8 replies
- 296 views
Poco F6 po aktualizacji do Hyper OS 2.0 przestał działać. Aktualizacja z sieci. Po zainstalowaniu aktualizacji telefon zrestartował się, uruchomił prawidłowo. Niestety po około 30 sekundach zawiesił się i wygasił. Od tego momentu nie da się go wybudzić ani zrestartować. Po podpięciu do laptopa, nie jest wykrywany. Po wpięciu do ładowania nic się nie dzieje, nie wyświetla animacji ładowania. Jakieś pomysły?
Last reply by Bartłomiej Pawlik, -
- 1 reply
- 55 views
Wittam, po aktualizacji zauwazylem problem w momencie gdy rozmawiam z kims na messengerze i dam tą osobe na glosnik, druga osoba zglasza ze zaczyna slyszec siebie w sluchawce, jakis pomysl z czego to moze wynikac? przed aktualizacja tego nie bylo
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 277 views
Poco F6 nie łączy się z Android auto. Połączenie jest nawiązywane i zrywane. Czy ma ktoś takie problemy?
Last reply by michalcz82, -
- 0 replies
- 102 views
Czy ktoś może mi powiedzieć czy ja nie umiem czy też nie da się zmienić rozmiaru widgeta na hyperos? Bardzo to denerwujące dla mnie. Guzik widać . Myślałem aż poszukałem w google. Jednak się da. Trzeba go jakby przesuwać i wtedy można rozmiar zmienić. Do zamknięcia/usunięcia
Last reply by Piotr W, -
- 1 reply
- 122 views
Po raz kolejny w zw z aktualizacją modułu mam problem. Wydaje się jakby apka się nie instalowała. To się jakoś inaczej robi niż poprzez zwykle Instaluj?
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 0 replies
- 129 views
Cześć! Może pomożecie mi rozwiązać mój problem. Mam telefon połączony na stałe z zegarkiem (Samsung) - może będzie to istotne. Odbierając połączenie często nie słyszę dzwoniącego. Mimo że jako głośnik wskazany jest telefon a nie zegarek czy słuchawki muszę ponownie ręcznie wskazać telefon jako głośnik wtedy dopiero zaczynam słyszeć dzwoniącą osobę. Nie ukrywam, że jest to mocno irytujące nie wiem czy oddać telefon do serwisu czy jest to wina jakiegoś konfliktu czy softu.
Last reply by TomekC1313, -
- 2 replies
- 147 views
Czy ktoś ma pomysł czemu w romie od Xiaomi eu ta druga opcja zmienia się automatycznie na wstrzymanie ? Na global tak nie jest
Last reply by Piotr W, -
- 0 replies
- 96 views
Czy ktoś jest w stanie mi napisać w jakiej jakości są pobrane w tej aplikacji filmy na romie z Xiaomi.eu? Wyjaśniam pytanie: wg moich doświadczeń tylko ta aplikacja ma problem polegający na tym że jakość odtwarzania na romie alternatywnym i pomimo widevine L1 jest nadal taka sama ALE pliki pobrane są w SD. Pobrane SD, odtwarzanie ok. Czy tak jest ?
Last reply by Piotr W,