Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poco F6 po aktualizacji do Hyper OS 2.0 przestał działać. Aktualizacja z sieci. Po zainstalowaniu aktualizacji telefon zrestartował się, uruchomił prawidłowo. Niestety po około 30 sekundach zawiesił się i wygasił. Od tego momentu nie da się go wybudzić ani zrestartować. Po podpięciu do laptopa, nie jest wykrywany. Po wpięciu do ładowania nic się nie dzieje, nie wyświetla animacji ładowania.  Jakieś pomysły?

Posted

To wygląda na płytę główną. Ale czy faktycznie winna jest aktualizacja to raczej nie. Takie gasniecie podczas działania zwykle ma fizyczną przyczynę. Oddaj na gwarancję. 

Posted
Godzinę temu, Bartłomiej Pawlik napisał(a):

Tylko że fizycznie to nic mu się nie stało. Nie upadł, ani nic podobnego.

A umarł po aktualizacji. 

może zbieg okoliczności ... w sumie u mnie byłoby podobnie - znajomemu miałem zaktualizować mi 11 do z miui do hypera i akurat w tym samym czasie płyta padła (najprawdopodobniej) jak bym to zrobił to różnica czasie byłaby może dzień czy dwa ... też miałby nowy system i padnięty telefon 🙃 mówił że chciał zrobić zdjęcie zawiesił się telefon a potem wyłączył i już zero reakcji ... nie znamy dnia ani godziny ...

Posted

Mi się tak Huawei zepsuł. Nagle wszystko zamarło i już się nie daje włączyć. Prawdopodobnie tu i tu płyta główna. 

Posted

Stawiam, że zbieg okoliczności, to nie aktualizacja spowodowała awarię. Płyta za pewne jakiś zimny lut ma albo procesor nawalił. Oddaj na gwarancję. 

• 4 weeks later...
Posted

Dziś odebrałem Poco z serwisu. Długo to trwało ale naprawili. Niestety była wymiana płyty głównej i jak się dowiedziałem nie jest to odosobniony przypadek :( Zatem jest to mój pierwszy i ostatni Poco :(