Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Redmi Note 12S - brak możliwości restartu do ustawień fabrycznych

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry,

Mam problem z telefonem Xiaomi Redmi Note 12S i z przywróceniem go do ustawień fabrycznych. Syn zapomniał kodu blokady ekranu - wszystkie próby kończą się niepowodzeniem.

Chciałem zrobić reset poprzez włączenie+ głośność. Pojawia się tylko takie coś:

1736167604-397788-1736167591225604712100

W jaki sposób mogę zrobić reset aby przywrócić telefon do ustawień fabrycznych?

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

@Master z własnych doświadczeń wiem, że jeżeli jest taka sytuacja, że nie wylogowałeś się z konta Google i Xiaomi na smartfonie pojawia się czarny ekran:

Kilka razy miałem taką sytuację i dopiero jest zabawa, żeby to odblokować. Da się zrobić, ale kilka razy siedziałem po parę godzin. Nie wiem, czy tak jest w tym przypadku, ale taka zabawa miła na pewno nie jest.

Screenshot_3.jpg

• 0
Opublikowano

Telefon zapewne "ręcznie "odpięty od konta, ale sam telefon musi się skomunikować z serwerem żeby family dostał info że został wyłączony.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano
W dniu 20.08.2025 o 21:15, Netoper napisał(a):

Telefon zapewne "ręcznie "odpięty od konta, ale sam telefon musi się skomunikować z serwerem żeby family dostał info że został wyłączony.

Dokładnie tak.

Odpiąłem go ręcznie.

Oddałem telefon do serwisu. Miał być na dzis zrobiony ale nie dają se tam rady.

• 0
Opublikowano

Do póki telefon nie połączy się z serwerem no to blokada w fonie będzie aktywna. A blokada blokuje próby zmiany oprogramowania.
Zagadaj/napisz do @Acid może przerabiał temat w swoim serwisie czy w ogóle w tym modelu jest możliwe żeby to przeskoczyć na dzień dzisiejszy, bo np blokadę przez konto google swego czasu można było obejść ale też nie w każdym telefonie.