ZduneX25 Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 Xiaomi 14T, 14T Pro i Mix Flip po polskiej premierze. Ceny, cashback i loteriaCzytaj dalej >
Master Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 bezprzewodowe zostawili tylko w pro ... brak tego od razu dyskwalifikuje u mnie telefon ... aparaty dali jednak praktycznie identyczne w obu wersjach ... tak na szybkiego jak popatrzyłem po recenzjach to wygląda to nieźle ... choć i osobiście nie przepadam za mediatekami ...
anemusek Opublikowano 27 Września 2024 Opublikowano 27 Września 2024 I wywalili z zestawu ładowarkę likwidując jakąkolwiek przewagę nad często tańszą konkurencją. Tak poza tym ciekawe czy "funkcje AI" trafią do zwykłej 14-tki.
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Września 2024 Opublikowano 27 Września 2024 4 godziny temu, anemusek napisał(a): Tak poza tym ciekawe czy "funkcje AI" trafią do zwykłej 14-tki. Te w Galerii są już, Gemini czy Circle to Search na razie na horyzoncie nie widać, na liście w interpreterze 14-stki nie ma (jest 14T, 14T Pro, Flip, Fold 4 i nowe Xiaomi 15/Pro), podobnie w Notatkach, Dyktafonie... Napisy SI już mam u siebie i działają (choć nie po polsku).
anemusek Opublikowano 29 Września 2024 Opublikowano 29 Września 2024 (edytowane) Tak, w galerii już od jakiegoś czasu. Reszta to by było bardzo słabe jakby 14/14 Ultra tego nie dostały. Ale w sumie usunięcie ładowarki też jest słabe więc można się spodziewać takich zagrań by sprzedać 15-tkę. Edytowane 29 Września 2024 przez anemusek
Rekomendowane odpowiedzi