Skocz do zawartości
  • 0

Brak opcji czyszczenia głośnika w Ustawieniach

Pytanie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

widocznie z jakiegoś powodu Xiaomi to wywaliło ... też pamiętam że kiedyś - chyba jeszcze w miui 14 to było ... a w hyperos to usunęli 🙃 też nie mam tej opcji w najnowszej stable - i i ile pamiętam - nie było jej też w wersjach dev beta ... jak to koniecznie do czegoś potrzebne to pewnie są do tego jakieś apki w sklepie Play ... tak więc temat można obejść ... albo włączyć na full jakaś muzykę z piskliwą babą i efekt czyszczenia będzie podobny ... 🙃

• 0
Opublikowano

W nowych aktualizacjach (nie wiem, czy konkretnie w tej, którą masz, ale chyba jeszcze nie) tę opcję przeniesiono gdzieś do efektów dźwiękowych (jest taka opcja w ustawieniach dźwięku). 

Ta opcja nie jest też dostępna na wszystkich telefonach, być może twój nie jest obsługiwany wg Xiaomi.

• 0
Opublikowano

to jeszcze takie ciekawe info odnośnie tej funkcjonalności - zainstalowałem u siebie taką apke ze sklepa Play - nazywa się to hyper2++ enhancer - i tam w ukrytych ustawieniach jest to czyszczenie głośnika ... jak widać w załączniku ... no i działa 🙃 ale tak normalnie z poziomu systemu nie idzie się do tego dostać ...

Screenshot_2024-09-08-17-59-36-738_en.hyperosdownloader.jpg

Screenshot_2024-09-08-18-04-05-137_com.android.settings.jpg

• 0
Opublikowano

To ja również dorzucę ciekawostkę.
Programem Shortcut Maker można utworzyć skrót do tego ustawienia z poziomu pulpitu, mimo, że oficjalnie brak jest tego w ustawieniach hyperOS.11af6f11aba85e4152260acec934cf58.jpg7686eda5e1f58da8035c17167602551b.jpg