Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VILI_OS1.0.4.0.UKDMIXM_14.zip/download ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
king89yaku Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Update przez Fastboot - za 1 razem, bez problemów (port USB 2.0 z tył komputera, kabel oryginał) Aktualizacja zabezpieczeń z 1.07.2024 W porównaniu do wersji 1.0.3.0 w Panelu sterowania skaner antywirusowy działa poprawnie, wcześniej zatrzymywał się na 5% i nie było możliwości skończenia testu. Co do stabilności, po przejściu na HyperOS nie było problemów, bateria od 80% leci dosyć mocno w dół przy Wifi ale telefon użytkowany ponad 2 lata - kostka 120W ale inny kabel więc ładuje Mi Turbo charge - 120W używałem okazjonalnie max 10x.
Master Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Godzinę temu, king89yaku napisał(a): Update przez Fastboot - za 1 razem, bez problemów (port USB 2.0 z tył komputera, kabel oryginał) Aktualizacja zabezpieczeń z 1.07.2024 W porównaniu do wersji 1.0.3.0 w Panelu sterowania skaner antywirusowy działa poprawnie, wcześniej zatrzymywał się na 5% i nie było możliwości skończenia testu. Co do stabilności, po przejściu na HyperOS nie było problemów, bateria od 80% leci dosyć mocno w dół przy Wifi ale telefon użytkowany ponad 2 lata - kostka 120W ale inny kabel więc ładuje Mi Turbo charge - 120W używałem okazjonalnie max 10x. jakby co weź kabelek essagera 120w - będziesz mieć max szybkość ładowania - z tym co pisałeś o skanerze to w razie takiego problemu wyczyść dane apki panel sterowania - problem z głowy ...
dar00 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Update przez fastboot. Niestety nie działały mi połączenie wifi oraz komórkowe. Przywrócenie ustawień fabrycznych pomogło. Na chwilę obecną wszystko okWysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Rosomak79 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Dzień dobry, aktualizacja zrobiona przez TWRP i mam to samo . Brak sygnału sieci oraz wifi . Czy można naprawić w inny sposób. Jestem na urlopie i nie chce stracić danych, zdjęć , kontaktów przez przywrócenie ustawień fabrycznych . Z góry dzięki za pomoc
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Na forum Xiaomi.eu ktoś pisał, aby wgrać tę samą wersję kilka razy przez TWRP. 1
Rosomak79 Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Naprawione. Czyszczenie Dalvik/art oraz cache w twrp. Po restarcie wszystko raczej w normie. 1
bartekffw Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 (edytowane) Płatności telefonem działają? TWRP się nie usunęło? Edytowane 29 Sierpnia 2024 przez bartekffw
Netoper Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Opublikowano 29 Sierpnia 2024 TWRP to jest na osobnej partycji.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
bartekffw Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Ok. TWRP zostało a płatności chodzą ok po wgraniu modułu magisk
Rosomak79 Opublikowano 13 Października 2024 Opublikowano 13 Października 2024 Ja płatności nie używam na telefonie, więc nie wiem. Twrp zostało
Rekomendowane odpowiedzi