Skocz do zawartości

Xiaomi 11T Pro - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.4.0.UKDMIXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VILI_OS1.0.4.0.UKDMIXM_14.zip/download

ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Update przez Fastboot - za 1 razem, bez problemów (port USB 2.0 z tył komputera, kabel oryginał)

Aktualizacja zabezpieczeń z 1.07.2024

W porównaniu do wersji 1.0.3.0 w Panelu sterowania skaner antywirusowy działa poprawnie, wcześniej zatrzymywał się na 5% i nie było możliwości skończenia testu. 

Co do stabilności, po przejściu na HyperOS nie było problemów, bateria od 80% leci dosyć mocno w dół przy Wifi ale telefon użytkowany ponad 2 lata - kostka 120W ale inny kabel więc ładuje Mi Turbo charge - 120W używałem okazjonalnie max 10x.

Opublikowano
Godzinę temu, king89yaku napisał(a):

Update przez Fastboot - za 1 razem, bez problemów (port USB 2.0 z tył komputera, kabel oryginał)

Aktualizacja zabezpieczeń z 1.07.2024

W porównaniu do wersji 1.0.3.0 w Panelu sterowania skaner antywirusowy działa poprawnie, wcześniej zatrzymywał się na 5% i nie było możliwości skończenia testu. 

Co do stabilności, po przejściu na HyperOS nie było problemów, bateria od 80% leci dosyć mocno w dół przy Wifi ale telefon użytkowany ponad 2 lata - kostka 120W ale inny kabel więc ładuje Mi Turbo charge - 120W używałem okazjonalnie max 10x.

jakby co weź kabelek essagera 120w - będziesz mieć max szybkość ładowania - z tym co pisałeś o skanerze to w razie takiego problemu wyczyść dane apki panel sterowania - problem z głowy ...

Opublikowano

Update przez fastboot.
Niestety nie działały mi połączenie wifi oraz komórkowe. Przywrócenie ustawień fabrycznych pomogło. Na chwilę obecną wszystko ok

Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzień dobry, aktualizacja zrobiona przez TWRP i mam to samo . Brak sygnału sieci oraz wifi . Czy można naprawić w inny sposób. Jestem na urlopie i nie chce stracić danych, zdjęć , kontaktów przez przywrócenie ustawień fabrycznych .

Z góry dzięki za pomoc 

• 1 miesiąc temu...