Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.13.0.UMCCNXM dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_FUXI_OS1.0.13.0.UMCCNXM_14.zip/download Osoby korzystające z ostatniej wersji cotygodniowej OS1.0.24.7.28.DEV powinny być w stanie przejść na tę wersję bez utraty danych. ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
DAWI2 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) witam pobrałem plik i ma takie oto oznaczenie xiaomi.eu_MOONSTONE_OS1.0.8.0.UMPMIXM_14 czy to jest prawidłowa nazwa normalnie zawsze się zgadzały numeracje.pozdro z prosotowanie z linku wyżej nr pasuje ale jak sam wchodzę w zakładkę stabilne romy i wybieram mój model to się inna numeracja pobiera Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez DAWI2
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Nie, to nie jest prawidłowa nazwa. Nie wiem, jak wybierasz, w obu przypadkach pobiera mi się ten sam plik.
daro69 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Witam może ktoś instalował już na Xiaomi 13. Czy wszystko ok.
Master Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 nie wiem jak na zwykłej 13 ale osoby z wersjami pro i ultra wrzucały i jest ok ... można chyba założyć że na 13 zwykłej też będzie ... te nowe stable są bardzo dobre - ja osobiście trochę się bałem że będzie gorzej niż na ostatniej becie ale jest tak samo dobrze - jak nie lepiej ... no ale i teraz specjalnie nie będzie z czym porównywać jak tygodniówki już nie będą wychodzić 🙃
simcold Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 nie wiem jak na zwykłej 13 ale osoby z wersjami pro i ultra wrzucały i jest ok ... można chyba założyć że na 13 zwykłej też będzie ... te nowe stable są bardzo dobre - ja osobiście trochę się bałem że będzie gorzej niż na ostatniej becie ale jest tak samo dobrze - jak nie lepiej ... no ale i teraz specjalnie nie będzie z czym porównywać jak tygodniówki już nie będą wychodzić Naprawili od wersji 1.0.10 w górę problem nagrzewania się i poboru prądu?Ja wróciłem do miui stable ostatniej j zauważalnie lepsza termika i mniejszy pobór prądu Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
Dru79 Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 A czy nie ma już szarpania animacji w aplikacjach?
Rekomendowane odpowiedzi