Skocz do zawartości

Xiaomi 13 - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.13.0.UMCCNXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.13.0.UMCCNXM dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi).

Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_FUXI_OS1.0.13.0.UMCCNXM_14.zip/download

Osoby korzystające z ostatniej wersji cotygodniowej OS1.0.24.7.28.DEV powinny być w stanie przejść na tę wersję bez utraty danych.

ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Opublikowano (edytowane)

witam pobrałem plik i ma takie oto oznaczenie xiaomi.eu_MOONSTONE_OS1.0.8.0.UMPMIXM_14  czy to jest prawidłowa nazwa normalnie zawsze się zgadzały numeracje.pozdro z prosotowanie z linku wyżej nr pasuje ale jak sam wchodzę w zakładkę stabilne romy i wybieram mój model to się inna numeracja pobiera

Edytowane przez DAWI2
Opublikowano

nie wiem jak na zwykłej 13 ale osoby z wersjami pro i ultra wrzucały i jest ok ... można chyba założyć że na 13 zwykłej też będzie ... te nowe stable są bardzo dobre - ja osobiście trochę się bałem że będzie gorzej niż na ostatniej becie ale jest tak samo dobrze - jak nie lepiej ... no ale i teraz specjalnie nie będzie z czym porównywać jak tygodniówki już nie będą wychodzić 🙃

Opublikowano
nie wiem jak na zwykłej 13 ale osoby z wersjami pro i ultra wrzucały i jest ok ... można chyba założyć że na 13 zwykłej też będzie ... te nowe stable są bardzo dobre - ja osobiście trochę się bałem że będzie gorzej niż na ostatniej becie ale jest tak samo dobrze - jak nie lepiej ... no ale i teraz specjalnie nie będzie z czym porównywać jak tygodniówki już nie będą wychodzić
Naprawili od wersji 1.0.10 w górę problem nagrzewania się i poboru prądu?
Ja wróciłem do miui stable ostatniej j zauważalnie lepsza termika i mniejszy pobór prądu

Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...