ZduneX25 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Zaskakująca decyzja XiaomiCzytaj dalej >
Marrik Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Te tytułu artykułów coraz bardziej przypominają super express. 1
Master Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 mi jakos nigdy zdjecia z ultra szerokiego sie nie podobaly ... tez w ogole z tego nie korzystalem - aparat wide w zupelnosci wystarcza w praktyce ... tak wiec jak nie bedzie tego w serii 15 plakac nie bede ...
marcsl Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Te paskudne 2mp makro też mogą usunąć
Master Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 to dają żeby bardziej bogato wyglądała tylna wysepka ... zresztą dotyczy to też tych 8 mpx ultrawide i 2 mpx głębi ... 🙃 plus dioda doświetlającą jeszcze i jest pełen zestaw obiektywów ... z których tylko jeden i tak realnie do czegoś się przydaje 🙃 choć i przyznam po cichu że ten makro to całkiem ciekawe ujęcia potrafi zrobić i może być przydatny w określonych okolicznościach ... tez moze dla osób które parają się np zegarmistrzostwem czy precyzyjna elektronika ... miałem okazję tym się pobawić jak miałem mi 11 ...
anemusek Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 (edytowane) A ja często używam i po prostu będę się musiał przesiąść na inną markę, która zachowa. Często więcej fotek plenerowych mam z szerokiego i tele niż z głównego. Tak poza tym z tego co zauważyłem u innych to często amatorzy tiktokersi używają jak nie mają jakiejś gopro więc Xiaomi pozbędzie się bardzo licznej grupy użytkowników. Coś czuję jednak, że Xiaomi po prostu zdegraduje podstawową 15 jeszcze bardziej i będzie dodawać szeroki jako "premium" do pro. Szkoda. Polubiłem Xiaomi. W takim tempie to Xiaomi 16 będzie miał tylko główną matrycę, 16 Pro jakiś telefoto albo szeroki, a 16 Ultra dopiero komplet aparatów podstawowych i Do jakiejś Hiper Ultry trafi peryskop Edytowane 3 Sierpnia 2024 przez anemusek 1
Master Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 23 minuty temu, anemusek napisał(a): A ja często używam i po prostu będę się musiał przesiąść na inną markę, która zachowa. Często więcej fotek plenerowych mam z szerokiego i tele niż z głównego. Tak poza tym z tego co zauważyłem u innych to często amatorzy tiktokersi używają jak nie mają jakiejś gopro więc Xiaomi pozbędzie się bardzo licznej grupy użytkowników. Coś czuję jednak, że Xiaomi po prostu zdegraduje podstawową 15 jeszcze bardziej i będzie dodawać szeroki jako "premium" do pro. Szkoda. Polubiłem Xiaomi. W takim tempie to Xiaomi 16 będzie miał tylko główną matrycę, 16 Pro jakiś telefoto albo szeroki, a 16 Ultra dopiero komplet aparatów podstawowych i Do jakiejś Hiper Ultry trafi peryskop może być jak piszesz ... mi w zupełności by wystarczyl dobry wide + telephoto / peryskop z makro ... no ale na mnie świat się nie kończy ... 🙃 ale może właśnie to idzie w tym kierunku żeby wszystko było integrowane w modelach ultra ... a dla gawiedzi tylko podstawowe wyposażenie i lekki upgrade w wersjach pro ... a to czy mają rację pokaże sprzedaż i udział w rynku 🙃 1
Rekomendowane odpowiedzi