Mariusz Laska Posted July 28 Share Posted July 28 Witam przychodzę do państwa z zapytaniem dlaczego jak ktoś dzwoni do mnie na Messenger to słyszę tylko dźwięk a nie widzę kto dzwoni dopiero jak wejdę w aplikacje to widzę zaznaczam że to się zaczęło tak dziać po aktualizacji oprogramowania HyperOS i nie ważne cZy mam zablokowany telefon czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrzz Posted August 4 Share Posted August 4 Czy przy zwykłym dzwonieniu też tak się dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_broda Posted August 5 Share Posted August 5 W dniu 4.08.2024 o 09:54, djrzz napisał(a): Czy przy zwykłym dzwonieniu też tak się dzieje? A co to jest "zwykłym dzwonieniu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrzz Posted August 9 Share Posted August 9 Chodzi mi o to czy jak ktoś dzwoni przez sieć komórkową to czy też tak się dzieje czasami, miałem tak jak ktoś do mnie dzwonił i czasami nie było widać kto dzwoni a wyświetlała się tylko tapeta. Działo się to sporadycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted August 15 Share Posted August 15 Wyłącz volte I będzie oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrzz Posted August 16 Share Posted August 16 18 godzin temu, pawelt napisał(a): Wyłącz volte I będzie oki Czyli co, sugerujesz że volte jest skopane, błąd w sofcie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted August 16 Share Posted August 16 (edited) w sumie to trudno powiedzieć ... ale już wyłączenie tego pomogło na wiele różnych u dziwnych problemów ... ja u siebie mam to włączone i póki co nie narzekam na żadne wątpliwe ciekawostki 🙃 ale przełącznik do wyłączenia cały czas pod ręką ... Edited August 16 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts