Mariusz Laska Opublikowano 28 Lipca 2024 Opublikowano 28 Lipca 2024 Witam przychodzę do państwa z zapytaniem dlaczego jak ktoś dzwoni do mnie na Messenger to słyszę tylko dźwięk a nie widzę kto dzwoni dopiero jak wejdę w aplikacje to widzę zaznaczam że to się zaczęło tak dziać po aktualizacji oprogramowania HyperOS i nie ważne cZy mam zablokowany telefon czy nie.
djrzz Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Czy przy zwykłym dzwonieniu też tak się dzieje?
adam_broda Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 W dniu 4.08.2024 o 09:54, djrzz napisał(a): Czy przy zwykłym dzwonieniu też tak się dzieje? A co to jest "zwykłym dzwonieniu"?
djrzz Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Chodzi mi o to czy jak ktoś dzwoni przez sieć komórkową to czy też tak się dzieje czasami, miałem tak jak ktoś do mnie dzwonił i czasami nie było widać kto dzwoni a wyświetlała się tylko tapeta. Działo się to sporadycznie.
djrzz Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 18 godzin temu, pawelt napisał(a): Wyłącz volte I będzie oki Czyli co, sugerujesz że volte jest skopane, błąd w sofcie?
Master Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 (edytowane) w sumie to trudno powiedzieć ... ale już wyłączenie tego pomogło na wiele różnych u dziwnych problemów ... ja u siebie mam to włączone i póki co nie narzekam na żadne wątpliwe ciekawostki 🙃 ale przełącznik do wyłączenia cały czas pod ręką ... Edytowane 16 Sierpnia 2024 przez Master
pawelt Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 W dniu 16.08.2024 o 19:41, djrzz napisał(a): Czyli co, sugerujesz że volte jest skopane, błąd w sofcie? To nie jest tak do końca raczej modem nie jest dostowany do usług Twojego operatora. Czasami tak jest np jak w stocku zmienisz soft EU na np Indonezję i niestety mimo potężnych korzyści na niektórych fonach może być taki bug.
djrzz Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 8 godzin temu, pawelt napisał(a): To nie jest tak do końca raczej modem nie jest dostowany do usług Twojego operatora. Czasami tak jest np jak w stocku zmienisz soft EU na np Indonezję i niestety mimo potężnych korzyści na niektórych fonach może być taki bug. No ale bug to bug, czyli błąd w sofcie.
Rekomendowane odpowiedzi