Kacper Skrzypek Posted July 6 Share Posted July 6 Poprawki zabezpieczeń Androida z lipca 2024 roku W przypadku aktualizacji z wersji OS1.0.24.4.8.DEV i starszej aktualizację trzeba pobrać ręcznie ze względu na przenosiny serwera OTA W razie ewentualnych problemów z Portfelem Google i Play Integrity należy wgrać plik APK według tego artykułu Pełna lista zmian: polska, angielska Wspierane urządzenia w wersji rozwojowej Poza urządzeniami wymienionymi powyżej udostępniamy również aktualizacje wersji beta dla Redmi K50 Pro [matisse] (MediaTek Dimensity 9000). Są one dostępne dla osób, ktore wspierają projekt Xiaomi.eu w serwisie Patreon na poziomie Contributor. W ramach Patreona są również dostępne wersje stabilne Xiaomi.eu dla modeli z procesorami MediaTeka: Redmi K70E/POCO X6 Pro 5G (duchamp, Dimensity 8300 Ultra), Redmi Note 13 Pro+ (zircon, Dimensity 7200 Ultra), Xiaomi 13T Pro (corotg, Dimensity 9200+), Redmi K60 Ultra (corot, Dimensity 9200+), Xiaomi 13T (aristotle, Dimensity 8200 Ultra), Xiaomi Civi 3 (yuechu, Dimensity 8200), Xiaomi 12T (plato, Dimensity 8100 Ultra), Redmi K50 Pro (matisse, Dimensity 9000), Redmi Note 12 Pro/+ 5G (ruby, Dimensity 1080), Redmi Note 12T Pro (pearl, Dimensity 8200 Ultra), Redmi Note 11T Pro/+/POCO X4 GT (xaga, Dimensity 8100), Xiaomi 11T (amber, Dimensity 1200 Ultra). Jak zainstalować MIUIPolska/xiaomi.eu po raz pierwszy? Pełna instrukcja znajduje się na naszym forum lub w naszych poradnikach. Sprawdź też dostępne poradniki instalacji: Jak zainstalować Xiaomi.eu na POCO F6 / Redmi Turbo 3? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Redmi K70 Pro? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 14 / Xiaomi 14 Pro? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G? Jak zgłosić błąd systemu? Prosimy o zgłaszanie błędów systemowych tylko w oprogramowaniu xiaomi.eu/miuipolska według tego poradnika. CHCESZ NAM POMÓC W ROZWOJU OPROGRAMOWANIA? Możesz wesprzeć nas dowolną kwotą dotacji, którą przeznaczymy na utrzymanie serwera i kawę, pozwalającą lepiej skupiać się przy pracy nad rozwojem softu. WESPRZYJ NAS! Motyw: tutaj. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitors Posted July 6 Share Posted July 6 Nie idzie tego ściągnąć. Zrywa ściąganie. Przy poprzedniej wersji to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 6 Share Posted July 6 (edited) u mnie idzie ... może nie za szybko - po półtorej godzinie mam jakieś 4.5 giga ... ale na razie nie zerwało ... 🙃 zainstalowane - shennong ok - poprawki wskoczyły lipcowe ... póki co wygląda że wszystko w porządku ... Edited July 6 by Master Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaciek Posted July 7 Share Posted July 7 Ja do dziś nie mogę pobrać...Sędnięte z Xiaomi 13 pro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratek0 Posted July 7 Share Posted July 7 13 godzin temu, kaciek napisał(a): Ja do dziś nie mogę pobrać... Sędnięte z Xiaomi 13 pro I u mnie to samo, leci jak krew z nosa 200-800KB/s i zrywa 😔 Masakra, walczę od soboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzyk Posted July 7 Share Posted July 7 Elegancko dzisiaj wleciało, działa spoko;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 7 Share Posted July 7 taki temat do sprawdzenia - bo zauważyłem że jest problem z mobilnym netem ... mam ustawione dwa punkty dostępowe - jeden do neta drugi MMS - domyślnie jako aktywny jest ustawiony MMS - do tej pory z netem mobilnym nie było problemu przy tych ustawieniach - teraz trzeba ustawić aktywny punkt internet żeby to działało ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Maj Posted July 8 Share Posted July 8 Takie pytanie jak nazywa się motyw ze zdjęcia aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 8 Author Share Posted July 8 1 minutę temu, Kacper Maj napisał(a): Takie pytanie jak nazywa się motyw ze zdjęcia aktualizacji? W każdym poście link do motywu jest na dole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaciek Posted July 8 Share Posted July 8 Dopiero teraz pozwoliło mi pobrać... Tylko przez 5g . Chyba mnie nie lubi. Ale działa ok, na razie.Sędnięte z Xiaomi 13 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted July 8 Share Posted July 8 dobrze że poszło ... 🙃 u mnie całkiem bezproblemowo choć i nie za szybko ... w sumie jakieś 2 godziny ... tak przy okazji jest nowa aktualizacja Googla ... czerwcowa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted July 9 Share Posted July 9 Czy da się to zainstalować na Redmi Note 13 PRO 5G,tęsknię za wersją DEV ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 9 Author Share Posted July 9 3 godziny temu, kris68 napisał(a): Czy da się to zainstalować na Redmi Note 13 PRO 5G,tęsknię za wersją DEV ?? Lista modeli jest w pierwszym wątku. Jeśli się nie mylę, Redmi Note 13 Pro 5G na niej nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts