GregorJan Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Czy da się wyłączyć to coś z centrum kontroli w HyperOS? Nie wiem jak to nawet nazwać - widget, przełącznik? W MIUI tego nie miałem i jest mi to niepotrzebne. Android 13, HyperOS 1.0.1.0 TKEEUXM, Redmi Note 11S.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Niestety nie - musiałbyś zmienić styl Centrum kontroli na stary, aby się tego pozbyć (ale wtedy nie będziesz mieć nowego wyglądu).
0 Master Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opublikowano 24 Czerwca 2024 (edytowane) no to jest tak w hyperos ... to funkcjonalność systemowa i jako takiej nie idzie wyłączyć ... też mi to niepotrzebne ale już się przyzwyczaiłem że jest 🙃 to pokazuje to co było ostatnio odtwarzane np mp3ki czy jakieś video z jutuba ... teoretycznie jak masz dużo różnych rzeczy pootwierane to ułatwia wstrzymanie i start multimediów bo nie trzeba się dostać do apki żeby to kontrolować 🙃 dla mnie w praktyce zupełnie nieprzydatne ... też może to wsadzili żeby jakoś tam miejsce zapchać ... bo tak to by dziura zionęła ... a może ludzie z tego korzystają tylko ja się nie znam ... 🙃 z tego co tam patrzę to może być przydatne jak są podpięte inne urządzenia ... czyli teoretycznie to taki hub który integruje różne podpięte ustrojstwa multimedialne ... Edytowane 24 Czerwca 2024 przez Master
0 GregorJan Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2024 No ok, ale żeby to chociaż działało, a to nawet nie uruchamia aplikacji, która odtwarza jakiś dźwięk, działają jedynie przyciski sterowania na tym czymś.
Pytanie
GregorJan
Czy da się wyłączyć to coś z centrum kontroli w HyperOS? Nie wiem jak to nawet nazwać - widget, przełącznik? W MIUI tego nie miałem i jest mi to niepotrzebne.
Android 13, HyperOS 1.0.1.0 TKEEUXM, Redmi Note 11S.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi