Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 Poprawki błędów Dla Xiaomi 13 Ultra wydajemy wersję OS1.0.24.5.21.DEV W przypadku aktualizacji z wersji OS1.0.24.4.8.DEV i starszej aktualizację trzeba pobrać ręcznie ze względu na przenosiny serwera OTA W razie ewentualnych problemów z Portfelem Google i Play Integrity należy wgrać plik APK według tego artykułu Pełna lista zmian: polska, angielska Wspierane urządzenia w wersji rozwojowej Poza urządzeniami wymienionymi powyżej udostępniamy również aktualizacje wersji beta dla Redmi K50 Pro [matisse] (MediaTek Dimensity 9000). Są one dostępne dla osób, ktore wspierają projekt Xiaomi.eu w serwisie Patreon na poziomie Contributor. W ramach Patreona są również dostępne wersje stabilne Xiaomi.eu dla modeli z procesorami MediaTeka: Redmi K70E/POCO X6 Pro 5G (duchamp, Dimensity 8300 Ultra), Redmi Note 13 Pro+ (zircon, Dimensity 7200 Ultra), Xiaomi 13T Pro (corotg, Dimensity 9200+), Redmi K60 Ultra (corot, Dimensity 9200+), Xiaomi 13T (aristotle, Dimensity 8200 Ultra), Xiaomi Civi 3 (yuechu, Dimensity 8200), Xiaomi 12T (plato, Dimensity 8100 Ultra), Redmi K50 Pro (matisse, Dimensity 9000), Redmi Note 12 Pro/+ 5G (ruby, Dimensity 1080), Redmi Note 12T Pro (pearl, Dimensity 8200 Ultra), Redmi Note 11T Pro/+/POCO X4 GT (xaga, Dimensity 8100), Xiaomi 11T (amber, Dimensity 1200 Ultra). Jak zainstalować MIUIPolska/xiaomi.eu po raz pierwszy? Pełna instrukcja znajduje się na naszym forum lub w naszych poradnikach. Sprawdź też dostępne poradniki instalacji: Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 14 / Xiaomi 14 Pro? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Redmi Note 12 Turbo / POCO F5? Jak zainstalować Xiaomi.eu na Xiaomi 13T Pro i Redmi K60 Ultra? Jak zgłosić błąd systemu? Prosimy o zgłaszanie błędów systemowych tylko w oprogramowaniu xiaomi.eu/miuipolska według tego poradnika. CHCESZ NAM POMÓC W ROZWOJU OPROGRAMOWANIA? Możesz wesprzeć nas dowolną kwotą dotacji, którą przeznaczymy na utrzymanie serwera i kawę, pozwalającą lepiej skupiać się przy pracy nad rozwojem softu. WESPRZYJ NAS! Motyw: tutaj. 2 1
Master Opublikowano 25 Maja 2024 Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) Shennong - pobrane z serwera i wrzucone w trybie fastboot - so far so good ... ogólnie taki detal do zgłoszenia - nie chce zakładać osobnego wątku / tematu to dołączę tutaj - przy czyszczeniu pamięci ilość zablokowanych w pamięci apek jest wskazywana jako 9 natomiast faktycznie zablokowanych jest 10 - nie jest wykazywana apka od tapet (Black wallpaper) - w sumie powinno być 10 i w jednym i drugim miejscu ... cleaner z jakiegoś powodu jej nie pokazuje ... takie wskazania były już wcześniej ale w końcu daje znać 🙃 Edytowane 25 Maja 2024 przez Master
tootek Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 Cześć, jest jakieś miejsce gdzie mogę pobrać same tapety z "supertapet" ? Aby tylko tapetę sobie ustawić?
Master Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 4 minuty temu, tootek napisał(a): Cześć, jest jakieś miejsce gdzie mogę pobrać same tapety z "supertapet" ? Aby tylko tapetę sobie ustawić? https://miuipolska.pl/forum/topic/63506-baza-aplikacji-xiaomieu-neutralne-global/
tootek Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 11 minut temu, Master napisał(a): https://miuipolska.pl/forum/topic/63506-baza-aplikacji-xiaomieu-neutralne-global/ Są tam gdzies same tapety, bo jakoś tego nie mogę tego zlokalizować?
Master Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 (edytowane) 31 minut temu, tootek napisał(a): Są tam gdzies same tapety, bo jakoś tego nie mogę tego zlokalizować? no bym nie wysyłał jakby nie było 🙃 tam masz katalog Telegram ROM i znajdziesz ... Edytowane 30 Maja 2024 przez Master
tootek Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 19 minut temu, Master napisał(a): no bym nie wysyłał jakby nie było 🙃 tam masz katalog Telegram ROM i znajdziesz ... Tak, jest, ale to plik APK z całą aplikacją a mi bardziej chodzi o same jpg, czy da się to jakoś z tego wyciągnąć?
Master Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 14 minut temu, tootek napisał(a): Tak, jest, ale to plik APK z całą aplikacją a mi bardziej chodzi o same jpg, czy da się to jakoś z tego wyciągnąć? czy to jest jpg to akurat wątpię ... 🙃 raczej plik motywu ... tam powinna być sama tapeta ... bo apka motywów jest oddzielnie ... spróbuj wrzucić jak dasz radę ... jak nie to musiałbym pobrać ta tapetę i poszukać w plikach gdzie to siedzi i zgrać ... 🙃 ewentualnie napisz do gościa który założył ten temat ...
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Maja 2024 Autor Opublikowano 30 Maja 2024 Tapety nie są JPG-ami. Gdyby były, to pewnie nie byłyby w oddzielnym APK.
tootek Opublikowano 30 Maja 2024 Opublikowano 30 Maja 2024 Tak domyślam że oryginalne to nie jpg. Ale czy ktoś to gdzie ma wyciągnięte. Tak jak to
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Maja 2024 Autor Opublikowano 30 Maja 2024 Wszystko co udało się znaleźć. tapety.zip 1
tootek Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 21 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Wszystko co udało się znaleźć Dzięki, znalazłeś w Internecie czy wyciągnąłeś z systemu?
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Opublikowano 31 Maja 2024 Wyciągnąłem z apek supertapet.
Rekomendowane odpowiedzi