Grzegorz Gajos Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Witam, z jakiegoś powodu moje słuchawki BT działają o wiele ciszej niż na moim poprzednim Xiaomi 9t. Zmiana regionu na USA, Szwajcarię czy Indie nie pomogła. Mój ROM to global. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?
0 erem Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Nie wiem czy w globalu jest tak samo, bo mam MIUI Polska, ale możesz sprawdzić. Ustawienia-->Dźwięk i dotyk-->efekty dźwiękowe Masz tam wiele funkcji, pobaw się wszystkimi i dobierz pod siebie. Najlepsze efekty da podbicie equalizera, ja mam to ustawione jak w załączniku.
0 Master Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 (edytowane) W dniu 1.04.2024 o 09:58, Grzegorz Gajos napisał(a): Witam, z jakiegoś powodu moje słuchawki BT działają o wiele ciszej niż na moim poprzednim Xiaomi 9t. Zmiana regionu na USA, Szwajcarię czy Indie nie pomogła. Mój ROM to global. Ma ktoś jakieś rozwiązanie? poczytaj ten wątek panie Kolego ... szczególnie końcówkę ... temat załatwiony bez zmiany regionu / romu ... https://miuipolska.pl/forum/topic/63320-redmi-note-11s-rom-i-dźwięk/#comment-649525 w razie czego - jeśli coś jest niejasne napisz do załoganta piotr pek wiadomość i poproś o uszczegółowienie 🙃 Edytowane 19 Kwietnia 2024 przez Master
0 Grzegorz Gajos Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2024 W dniu 19.04.2024 o 09:34, Master napisał(a): poczytaj ten wątek panie Kolego ... szczególnie końcówkę ... temat załatwiony bez zmiany regionu / romu ... https://miuipolska.pl/forum/topic/63320-redmi-note-11s-rom-i-dźwięk/#comment-649525 w razie czego - jeśli coś jest niejasne napisz do załoganta piotr pek wiadomość i poproś o uszczegółowienie 🙃 Nie rozumiem ani jednego zdania w tym temacie co podesłałeś. Zresztą teraz całkiem się popsuło. Jak chce czegoś posłuchać na YT to dźwięk jest ledwo słyszalny, ale jak chce przez nie rozmawiać to nie ma problemu. I nie jest to wina słuchawek bo na laptopie działają normalnie
0 Master Opublikowano 11 Czerwca 2024 Opublikowano 11 Czerwca 2024 (edytowane) 43 minuty temu, Grzegorz Gajos napisał(a): Nie rozumiem ani jednego zdania w tym temacie co podesłałeś. Zresztą teraz całkiem się popsuło. Jak chce czegoś posłuchać na YT to dźwięk jest ledwo słyszalny, ale jak chce przez nie rozmawiać to nie ma problemu. I nie jest to wina słuchawek bo na laptopie działają normalnie a zainstaluj sobie taką apke volume booster goodev - jest w sklepie Play ... daj jej autostart - ja trzeba uruchomić ręcznie po każdym restarcie telefonu i ona wtedy działa też cały czas w tle (ja sobie ja dodatkowo blokuje jeszcze w pamięci) ostatnio sprawdzał to jakiś załogant i było wszystko ok ... ona działa też na głośniki zewnętrzne i słuchawki - może to załatwi u Ciebie sprawę ... pisaliśmy o tym niedawno w tym temacie https://miuipolska.pl/forum/topic/63633-głośność-maksymalna/#comment-651424 a jeśli chodzi o regulacje głośności dla różnych źródeł to trza pobawić się ustawieniami ... też może pomóc ... załącznik Edytowane 11 Czerwca 2024 przez Master 1
0 Marrik Opublikowano 11 Czerwca 2024 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Przed instalacją jakichkolwiek aplikacji zobacz czy nie masz czasem zaznaczonej opcji "dostosuj dźwięk multimediów w wielu aplikacjach", jeśli jest zaznaczona to ją wyłącz.Wejdź w ustawienia /dźwięk i wibracje i na samym dole /dodatkowe ustawienia.Druga sprawa to jak naciśniesz przycisk głośności to nad suwakiem są takie trzy kropki. Zobacz jaki masz tam poziom głośności ustawiony dla słuchawek.
0 kagaw Opublikowano 11 Czerwca 2024 Opublikowano 11 Czerwca 2024 a zainstaluj sobie taką apke volume booster goodev - jest w sklepie Play ... daj jej autostart - ja trzeba uruchomić ręcznie po każdym restarcie telefonu i ona wtedy działa też cały czas w tle (ja sobie ja dodatkowo blokuje jeszcze w pamięci) ostatnio sprawdzał to jakiś załogant i było wszystko ok ... ona działa też na głośniki zewnętrzne i słuchawki - może to załatwi u Ciebie sprawę ... pisaliśmy o tym niedawno w tym temacie https://miuipolska.pl/forum/topic/63633-głośność-maksymalna/#comment-651424 a jeśli chodzi o regulacje głośności dla różnych źródeł to trza pobawić się ustawieniami ... też może pomóc ... załącznikTylko nie włączaj apki że słuchawkami w uszach Wysłane z mojego SM-X716B przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Grzegorz Gajos
Witam, z jakiegoś powodu moje słuchawki BT działają o wiele ciszej niż na moim poprzednim Xiaomi 9t. Zmiana regionu na USA, Szwajcarię czy Indie nie pomogła. Mój ROM to global. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi