Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystam z tej uslugi, bo mam wszystkie cztery telefony Xiaomi i namierzam tak dzieci, jak nie odbieraja polaczenia.

Co dalej z ta usluga, bo w kwietniu maja byc jakies zmiany?

Opublikowano

@gruniu a działa Tobie to dobrze. Bo mnie ostatnio ustala aktualizację tylko przy próbie włączenia telefonu.

Natomiast jak wybiorę w przeglądarce zlokalizuj telefon to szuka i szuka i pisze, że nie mógł zlokalizować. Tak samo jest z dźwiękiem, nie wysyła komendy dzwonka aby telefon dzwonił

Dostęp do sms nadany i wylogowałem i zalogowałem na nowo i ciągle to samo

Opublikowano
10 minut temu, grzegorz.lki napisał(a):

Natomiast jak wybiorę w przeglądarce zlokalizuj telefon to szuka i szuka i pisze, że nie mógł zlokalizować. Tak samo jest z dźwiękiem, nie wysyła komendy dzwonka aby telefon dzwonił

To jest chyba gdzieś problem u nas. Mam tak samo na 14-stce, podobnie ktoś miał na POCO F5 Pro, miałem tak na testowym 13 Ultra, problem jest co najmniej od sierpnia zeszłego roku. Zgłaszałem go parę razy, bez odzewu.

Może nowa wersja apki w kwietniu coś zmieni...

• Thanks 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy nadal działa wam ta usługa? Mi przedwczoraj zupełnie przestało działać tak jakby telefon był wyłączony a to dziwne bo nie jest i ma dostęp do lokalizacji, karty SIM i Internetu 

Opublikowano
10 minut temu, FromWP napisał(a):

@Tralalaxd działa, sprawdziłem przed chwilą (global HyperOs)IMG_20240320_195600.thumb.png.fb53f8fef3509176f3e49ed7126947e6.png

Dziwne bo to szare kółeczko zawsze świeciło mi się na zielono a nie na szaro, teraz jest cały czas szare i aktualizuje się jak chce, czasem jest okej a czasem dostaje jakiegoś laga mimo że w telefonie wszystko włączone, czego to może być przyczyna? Może jakieś pracę związane z korekta tej usługi która ma wejść ?

12 minut temu, FromWP napisał(a):

@Tralalaxd działa, sprawdziłem przed chwilą (global HyperOs)IMG_20240320_195600.thumb.png.fb53f8fef3509176f3e49ed7126947e6.png

Jeszcze mam coś takiegoIMG_8562.thumb.jpeg.180a66d8a16058a2a109c78c20ebf229.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Netoper napisał(a):

Może jakaś chwilowa zawiecha na jakiejś puli kont.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Możliwe, ponieważ pokazuje jakby mój telefon był cały czas wyłączony :) 

sprawdzę jutro, awaria zgloszona bo zależy mi na działaniu tej usługi 

Opublikowano

A takie głupie pytanie, zrobiłeś restart fona i po tym sprawdzić czy się naprawiło?
Może wylogować się na fonie z konta Xiaomi, restart i po tym zalogować i sprawdzić czy zaskoczy.

Opublikowano
46 minut temu, Netoper napisał(a):

A takie głupie pytanie, zrobiłeś restart fona i po tym sprawdzić czy się naprawiło?
Może wylogować się na fonie z konta Xiaomi, restart i po tym zalogować i sprawdzić czy zaskoczy.

Spróbuję jutro oraz wyłączenie usługi i włączenie

Opublikowano
7 godzin temu, Netoper napisał(a):

Niestety nawet to nie działa, teraz nawet jak kliknę żądanie SMS to nie namierzy mi fona. Miałem nadzieję na chwilową usterkę ale jest tak już 24 hIMG_8564.thumb.jpeg.4cdd86e90f1b704ef409afa89f498928.jpeg