QbaPL Posted February 29 Share Posted February 29 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Edit: jest aktualizacja modułu. https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.02.29.apk/download a to zadziała z V14.0.25.0.TMRCNXM - Android 13, czy tylko z nowym HyperOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 29 Author Share Posted February 29 Powinno zadziałać, bo chyba rebuild 14.0.25.0 był wydany po 1 grudnia, gdy nowy fix był implementowany już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted February 29 Share Posted February 29 Teraz, Kacper Skrzypek napisał(a): Powinno zadziałać, bo chyba rebuild 14.0.25.0 był wydany po 1 grudnia, gdy nowy fix był implementowany już. Ok, ale może zadziałać lub nie, czy może wysadzić mi soft czy nie? Takie pytanie w świetle tego co dziś wyczytałem o nowej zabójczej aktualizacji MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 29 Author Share Posted February 29 Wysadzić nie wysadzi, po prostu jeśli nie zadziała to nie zadziała. Niemniej powinno jeśli miałeś najnowszy rebuild. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LexMartin Posted March 5 Share Posted March 5 (edited) Witam, jestem świeżym posiadaczem Poco F5 oraz hyperos by xiaomi. Pytanie jak usunąć napis zegar z widgetu zegarek i pogoda? Czy to jakiś bug? Edited March 5 by LexMartin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 5 Author Share Posted March 5 Ustawienia > Pulpit > zmień odpowiednio opcję Nie wyświetlaj tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LexMartin Posted March 5 Share Posted March 5 Dziękuję, pomogło. Nie doszukałem się wczesniej tej opcji. Tyle w tym systemie ustawień, że trzeba dłuższą chwilę poświęcić, by je wszystkie posprawdzać. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja Je Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Mam problem z dodawanie widgetów. Wybieram widżet, nie działa przycisk "dodaj na pulpit" - kiedy przytrzymam widżet i przeciągnę, nie działa 'ptaszek'w prawym górnym rogu do zatwierdzania. Dodatkowo, problem z systemową pogodą. Czasem działa, częściej nie. EDIT Problem wystepuje z Asystentem HyperOS. Ustawienia -> Pulpit -> Tryb Asystenta = Google Discover i działa. Edited March 23 by Ja Je rozwiązane Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted May 17 Share Posted May 17 W dniu 29.02.2024 o 18:04, raftter napisał(a): Już się cieszyłem odblokowaniem aplikacji Millenium paluchem po przejściu na HyperOS i znowu komunikat że ze względu na bezpieczeństwo wyłączyli. Najdziwniejsze że nic nie aktualizowałem. O co chodzi? Znowu złe wróciło. Nie dość że nie ma odblokowania odciskiem to jeszcze Google Walet odmówił współpracy. @Kacper Skrzypek spodziewać się poprawki czy próbować przejść na wersję OS1.0.3.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 17 Author Share Posted May 17 45 minut temu, raftter napisał(a): Znowu złe wróciło. Nie dość że nie ma odblokowania odciskiem to jeszcze Google Walet odmówił współpracy. @Kacper Skrzypek spodziewać się poprawki czy próbować przejść na wersję OS1.0.3.0? Jest fix od 2 dni: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.05.15.apk/download 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted May 17 Share Posted May 17 1 godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Jest fix od 2 dni: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.05.15.apk/download Logowanie paluchem wróciło, ale Portfel Google nadal nie chce współpracować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 17 Author Share Posted May 17 1 minutę temu, raftter napisał(a): Logowanie paluchem wróciło, ale Portfel Google nadal nie chce współpracować Musisz poczekać trochę, Portfel odświeża cache co jakiś czas (możesz też spróbować wyczyścić dane Usług Google Play). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted May 17 Share Posted May 17 4 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Musisz poczekać trochę, Portfel odświeża cache co jakiś czas (możesz też spróbować wyczyścić dane Usług Google Play). Dzięki, karty też już działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts