Karol S Posted January 25 Share Posted January 25 Prośba o pomoc. Czy telefon jest z europejskiej dystrybucji, zdjęcie w załączeniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 25 Share Posted January 25 A co masz na myśli mówiąc europejska dystrybucja? Czy ze sklepu w Europie został wysłany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 25 Share Posted January 25 Product model ma G po cyfrach więc powinien być global.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol S Posted January 25 Author Share Posted January 25 23 minuty temu, brawo napisał(a): A co masz na myśli mówiąc europejska dystrybucja? Czy ze sklepu w Europie został wysłany? Czy jest to dystrybucja producenta przeznaczona na rynek Europejski, a nie chiński czy indyjski i jest z tej samej dystrybucji co oficjalnie wystawiony w sklepie producenta - https://mi-home.pl/products/xiaomi-13?variant=46456119591260 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted January 25 Share Posted January 25 Odpowiedz już masz. Global. Trudno mówić o rynku europejskim. Wersja globalna 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 25 Share Posted January 25 Po za tym na pudełku masz imei, więc na stronie Xiaomi możesz sobie sprawdzić jego przeznaczenie/pochodzenie. Nawet jakby to był przypadek że bezdomny go sprezentował...Na dole pudełka w tabelce jest oznaczenie na jakie konkretnie kraje/języki jest ten egzemplarz zrobiony.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts