Konrad Wolny Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Cześć, Mam pewien kłopot. Mianowicie po aktualizacji systemu do wersji MIUI V14.05.0TKDMIXM nie jestem w stanie zaktualizować Google Pay Fix. Po próbie zainstalowania aktualizacji wyskakuje błąd (screen w załączeniu). Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Z poziomu ustawień telefonu w sekcji aplikacje mogę jedynie wyłączyć tę apkę (brak możliwości wyczyszczenia danych czy odinstalowania aplikacji).
langolier Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Jaki masz model telefonu ?Google Play chyba dawno zamienił się w Portfel Google.Poza tym masz chyba niewłaściwą wersję systemu Android.
Konrad Wolny Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2024 4 godziny temu, langolier napisał(a): Jaki masz model telefonu ? Google Play chyba dawno zamienił się w Portfel Google. Poza tym masz chyba niewłaściwą wersję systemu Android. Android oraz Google Pay fix instaluje przez aplikację "aktualizacje".
langolier Opublikowano 2 Stycznia 2024 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Czyli masz nieproducencką wersję systemu, dobrze kapuję ?Zgłoś się więc do twórcy.
Konrad Wolny Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgadza się, to jest system od miui polska. Dlatego też dopytuje czy może ktoś z użytkowników posiada podobny problem.
xiva85 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Mam ten sam problem po aktualizacji do 14.0.5.0, Play integrity fix nie aktualizują Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Konrad Wolny Opublikowano 5 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2024 Nie jestem zbyt na bieżąco. Wiadomo czy starają się rozwiązać problem z płatnościami czy zostało nam wrócić do oryginalnych ROM lub zmienić markę?
kris68 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Jest nowsza aktualizacja, ale chyba tez przestała działać....
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Stycznia 2024 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Jest rebuild z działającym fixem.
Konrad Wolny Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2024 W dniu 6.01.2024 o 15:48, Kacper Skrzypek napisał(a): Jest rebuild z działającym fixem. Gdzie go mogę znaleźć?
xiva85 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Opublikowano 8 Stycznia 2024 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Konrad Wolny Opublikowano 9 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2024 14 godzin temu, xiva85 napisał(a): https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/ Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka Niestety występuje ten sam błąd co w pierwszej wiadomości. Dodatkowo pozwolę sobie skorzystać z tego wątku, właśnie zauważyłem że nie mam certyfikatu Play protect w sklep Play przez co nie mogę korzystać z Netflix. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
xiva85 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ja wgrałem ostatniego builda i wszystko jest ok, płatności działają, Play integrity fix Device i Basic na zielono Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi