Master Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 1 minutę temu, Lechuuu napisał(a): O super sprawa, mam ogromną nadzieje że to działa z każdym telefonem i na głośniku także? myślę że tak choć tym się nie bawiłem ... ja u siebie używam jeszcze takiego volume boostera dla głośników - apke - dobrze się sprawdza ... nazywa się volume booster goodev - przy okazji polecam ...
kaciek Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Wie ktoś może jak rozwiązać problem z wysypującą się galerią? Podczas przeglądania zdjęć wyłącza się lub wychodzi do głównego katalogu... ADB i wiersz poleceń robiłem i był spokój przez dzieńTeż mam ten problem z galerią. Cały czas się wysypuje. Dopiero dziś pierwszy raz zainstalowałem HiperOS, bo dopiero minął okres karencji na odblokowanie BL na nowym telefonie. Był gdzieś wcześniej jakiś opis rozwiązania?sędnięte z MI 12X
Kacper Maj Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 15 minut temu, fk4mil napisał(a): masz najnowsze TWRP? TWRP Jeszcze tylko pytanie twrp aktualizuje się tak jak się je instalowało? Czyli przez fastboota i adb?
fk4mil Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 17 minut temu, Kacper Maj napisał(a): Jeszcze tylko pytanie twrp aktualizuje się tak jak się je instalowało? Czyli przez fastboota i adb? Tak
Lukasz07 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Godzinę temu, kaciek napisał(a): Też mam ten problem z galerią. Cały czas się wysypuje. Dopiero dziś pierwszy raz zainstalowałem HiperOS, bo dopiero minął okres karencji na odblokowanie BL na nowym telefonie. Był gdzieś wcześniej jakiś opis rozwiązania? Odblokuj opcje programisty i włącz obie opcje debugowanie USB i wpisz a ADB komendy: adb shell pm clear com.miui.gallery adb shell pm clear com.miui.mediaeditor 1
Kacper Maj Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Godzinę temu, fk4mil napisał(a): Tak mam taki problem ze nie moge wyjsc z fastbootu od razu gdy widac logo xiaomi to się automatycznie włącza fastboot i tak w kółko.
Master Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 6 minut temu, Kacper Maj napisał(a): mam taki problem ze nie moge wyjsc z fastbootu od razu gdy widac logo xiaomi to się automatycznie włącza fastboot i tak w kółko. może pomóc ... fastboot erase misc fastboot set_active a
Kacper Maj Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) 28 minut temu, Master napisał(a): może pomóc ... fastboot erase misc fastboot set_active a Poszło, serdecznie dziękuje, już troche sie przeraziłem 😵💫 Po aktualizacji twrp aktualizacja hyperos tez poszła. Ale z tego co widzę widżety dalej nie działają, a szkoda Edytowane 26 Grudnia 2023 przez Kacper Maj
zoolwiq Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Witam, na Xiaomi 13 (FUXI) wszystko działa fajnie, Google Play ma certyfikat, google wallet i pay działa bez zarzutu, póki co nie zauważyłem żadnego problemu oprócz tego że nie mogę zaktualizować mi video - Play store mówi po prostu że nie udało się zaktualizować, stwierdziłem że spróbuję ściągnąć APK z apkpure i aktualizować ręcznie ale też nie idzie. Odinstalować żeby reinstalować się nie da bo to apka systemowa... Edytowane 27 Grudnia 2023 przez zoolwiq
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2023 To kwestia tego, że Mi Wideo u nas jest spatchowane. W kolejnej aktualizacji będzie nowa wersja apki.
Tomek X13 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 15 godzin temu, Lukasz07 napisał(a): Odblokuj opcje programisty i włącz obie opcje debugowanie USB i wpisz a ADB komendy: adb shell pm clear com.miui.gallery adb shell pm clear com.miui.mediaeditor Czy mogę zrobić coś jeszcze? Galeria po wykonaniu powyższego rzadziej się wywala, ale jednak co jakiś czas to się dzieje...
Lukasz07 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 3 minuty temu, Tomek X13 napisał(a): Czy mogę zrobić coś jeszcze? Galeria po wykonaniu powyższego rzadziej się wywala, ale jednak co jakiś czas to się dzieje... U mnie też dalej jest ten problem a dzisiaj dzieje się to do tego stopnia że oglądam dwa zdjęcia i koniec... @Kacper Skrzypek masz moze jakąś radę?
bodman Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Cześć, dacie radę zainstalować aplikację Netflixa?
Master Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 24 minuty temu, bodman napisał(a): Cześć, dacie radę zainstalować aplikację Netflixa? u mnie jest ok ... wersja romu 12.13 sklep z certyfikatem i idzie ... Edytowane 27 Grudnia 2023 przez Master
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2023 Godzinę temu, Lukasz07 napisał(a): U mnie też dalej jest ten problem a dzisiaj dzieje się to do tego stopnia że oglądam dwa zdjęcia i koniec... @Kacper Skrzypek masz moze jakąś radę? Nie mam niestety poza czyszczeniem danych Galerii i Edytora Galerii... U mnie się to nie dzieje. Godzinę temu, bodman napisał(a): Cześć, dacie radę zainstalować aplikację Netflixa? Tak.
Master Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 u mnie ani z galerią ani z żadnymi innymi apkami nie ma problemów ... wszystko działa jak należy ...
qubeq Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 W dniu 26.12.2023 o 16:34, Kacper Maj napisał(a): Ma ktoś może taki problem, że nie może znaleźć zipu w twrp? Pierwszy raz mam tak Też tak miałem (INGRES), jedynie przez fastboot zadziałało.
ukey Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Messenger i dymki dalej nie działają w 100 procentach.
Master Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 23 minuty temu, ukey napisał(a): Messenger i dymki dalej nie działają w 100 procentach. mam powiadomienia i dymki z różnych apek - w tym Messenger - do tej pory nie widziałem żadnego problemu - korzystam z whatsappa gg messengera + apka bankowa + aukcyjne typu alledrogo i olx - wszystko się pojawia nic nie przycina rozwijają się bez problemu - ogólnie nie mam do czego się przyczepić ...
ukey Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Na cupid po czystej instalacji dalej jest dziwny problem. Sam dymek messengera działa, ale nie można go zamknąć/zminimalizować. Czyli okno wiadomości zostaje otworzone i tylko restart telefonu pomaga.
kaciek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Pomimo instalacji na czysto Gmail nie pobiera załączników. To tylko u mnie czy ogólnie? Może znacie jakieś sposób?Sędnięte z Xiaomi 13 pro
Master Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Godzinę temu, kaciek napisał(a): Pomimo instalacji na czysto Gmail nie pobiera załączników. To tylko u mnie czy ogólnie? Może znacie jakieś sposób? Sędnięte z Xiaomi 13 pro nie miałem u siebie w ogóle apki Gmaila - praktycznie z tego nie korzystam - wrzuciłem i pobrałem bez problemu trzy różne załączniki z trzech różnych maili ... wygląda że jest ok ... 1
kaciek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Dzięki za info. Był kiedyś taki problem i dlatego myślałem że powrócił. Wtedy pomagał format, ale ja instalowałem na czysto. Bo dopiero odblokowałeś BL.Edit.Czyszczenie i ponowna instalacja nic nie dają... Ciekawe...Sędnięte z Xiaomi 13 pro
Master Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 34 minuty temu, kaciek napisał(a): Dzięki za info. Był kiedyś taki problem i dlatego myślałem że powrócił. Wtedy pomagał format, ale ja instalowałem na czysto. Bo dopiero odblokowałeś BL. Edit. Czyszczenie i ponowna instalacja nic nie dają... Ciekawe... Sędnięte z Xiaomi 13 pro zaraz jeszcze zrobię testa - wyśle coś sobie sam z innej poczty na Gmaila - i zobaczę ... chciałeś chyba napisać - odblokowałem? update - wysłałem sobie z O2 na Gmaila z załącznikiem pdf - w apce Gmail kliklem ta strzałkę do pobrania załącznika - pobrał się elegancko i jest w downloadzie Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Master 1
kaciek Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Dzięki. Po Twojej odpowiedzi próbowałem pobrać jakieś starsze załączniki i okazało się że np. world, Excel się pobiera, a nie chce pobrać tylko pdf. Taka ciekawostka. Uprawnienia nadane wszystkie.... Cóż będę walczył dalej.Sędnięte z Xiaomi 13 pro
Netoper Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 U mnie dla odmiany mam problem z PDF-ami na o2, mniej więcej połowa nie chce się pobrać, o dziwo jak prześlę sobie całą wiadomość na Gmaila to z Gmaila pobiera wtedy bez problemu. Trwa to od paru lat, i żeby było jeszcze dziwniej dotyczy to i modeli Xiaomi i Samsunga.Nie udało mi się ustalić przyczyny, tym bardziej że właśnie część PDF-ów się pobiera, a sporo czasu na to poświęciłem.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Godzinę temu, Netoper napisał(a): U mnie dla odmiany mam problem z PDF-ami na o2, mniej więcej połowa nie chce się pobrać, o dziwo jak prześlę sobie całą wiadomość na Gmaila to z Gmaila pobiera wtedy bez problemu. Trwa to od paru lat, i żeby było jeszcze dziwniej dotyczy to i modeli Xiaomi i Samsunga. Nie udało mi się ustalić przyczyny, tym bardziej że właśnie część PDF-ów się pobiera, a sporo czasu na to poświęciłem. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka no ja właśnie korzystam cały czas z poczty O2 - i prywatnie i sluzbowo - akurat ta apka ze sklepa Play to jest przeciętna do niej ... wolę zdecydowanie bardziej tam działać przez przeglądarkę 🙃 ale z załącznikami - a w szczególności pdf - nie mam problemów - otwieranie z załącznika tez działa - pobiera się ok ... na mi 11 i miui 14 te nie pamiętam żeby były z tym kłopoty ... ciekawe to że pisałeś że część się pobiera a część nie ... musiałbym zobaczyć teraz na większej liczbie maili bo głównie pobieram te załączniki na kompie (choć i często mi się zdarzało właśnie na telefonie - przeglądarka Chrome)
Netoper Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 No właśnie cholera wie o co chodzi bo problem jest z częścią PDF-ów, no i na różnych urządzeniachW sklepie Google w opiniach też było parę zgłoszeń że są problemy z PDF-ami, z innymi formatami dokumentów nie mam problemów.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi