Jacek Drozda Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Witam niestety po aktualizacji APK Play integrity fix pokazuje ok ale portfel google nie działa. Wyświetla się informacja że telefon nie posiada.certyfikatu itd.... ma ktoś może podobnie. Tel 13pro. Ps czyściłem dane podręczne aplikacji. Pozdrawiam.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Portfel Google potrzebuje trochę czasu na odświezenie informacji, ale spokojnie, będzie działać.
Jacek Drozda Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2023 8 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Portfel Google potrzebuje trochę czasu na odświezenie informacji, ale spokojnie, będzie działać. Niby tak ale wcześniej zawsze działało bez problemowo praktycznie od razu a teraz minęła już prawie doba a sytuacja wygląda jak poniżej
abc00 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Coś w tym jest, u mnie moduł do płatności z 20.12 wgrany wczoraj, w sklepie Play dwa "meets'y" tak jak na screen'ach powyżej, Portfel Google pluje komunikatem, rano w Żabce płatność poszła, a później z Pyszne.pl po odcisku palca nic się nie działo i płatność zrobiona BLIKiem. Google pewnie dalej modzi...
kris68 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 U mnie wszystko dziala ?? Nie mam problemu.
Master Opublikowano 22 Grudnia 2023 Opublikowano 22 Grudnia 2023 u mnie też był dzisiaj komunikat że nie spełnia - wcześniej wrzuciłem fixa z 20 grudnia - teraz jest ok ...
basstek1 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Opublikowano 22 Grudnia 2023 mi11 ost. soft Czy oprócz instalacji apk konieczne są inne czynności? Ewentualnie jaka jest kolejność? Robię resety portfela, instalacje apk i po sprawdzeniu mam tylko basic integrity OK...
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2023 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Jeśli masz ostatni ROM (upewnij się, że aktualizator nie pokazuje reuploadu), to ściągasz najnowsze APK (być może masz jakieś stare) i je instalujesz. Po tym już powinieneś mieć DEVICE. 1
Rekomendowane odpowiedzi