Sarna Kaszalot Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Dobry wieczór (w sumie to środek nocy jest :> ) Zabieram się od kilku dni do kupna Mi4 w wersji 64GB. Problem w tym, że przejżałem już naprawdę wiele sklepów i wszędzie są "szesnastki" a 64 są niedostępne (jeszcze 3-4 dni temu można było je kupić). Czy kiedyś już się tak działo? Czy to tylko chwilowe braki na magazynach? Pozdrawiam, Wesouek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 64 już nie jest produkowany, więc są wyprzedawane z magazynów sprzedawców. Wysłane z mojego MI 4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
vallorian Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Mam dokładnie ten sam problem. Z tego co się dowiedziałem, to aktualnie nie ma u producenta, lecz nie udało mi się znaleźć żadnej informacji dlaczego nie ma i jak długo ich nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Nie ma już 64 i być może już nie wrócą... Coś czuje, że Xiaomi coś planuje na listopad/grudzień i chce w ten sposób skusić więcej osób do kupna nowego modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizmak007 Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Dostałam informację od Goldwaya, że mam poczekać chwilę i wersja 64 GB się pojawi. Trzeba czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarna Kaszalot Posted September 21, 2015 Author Share Posted September 21, 2015 Dostałam informację od Goldwaya, że mam poczekać chwilę i wersja 64 GB się pojawi. Trzeba czekać Jeśli masz rację to będę Cię całował po nogach Czekam jak to dalej będzie, bo zakochałem się w Mi4. Ewentualnie skuszę się na Mi4c, ale to już nie ten sam wygląd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinek666c4 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Witam wszystkich na forum. Też zastanawiam sie nad kupnem mi4 64gb. Znalazłem dwie opcje ; flipkart i ibuygou(po długiej przerwie powróciły) Na flipkart taniej i ponoć darmowa wysyłka ale jeszcze nigdy tam nie robiłem żadnych zakupów w porównaniu do ibuygou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Flipkart lepsza opcja... jeśli mieszkasz w Indiach. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skejnia Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Zdaje mi się, że jeszcze goldway ma. Bierz z IBG tam na 100% legitne i z serwisem też ponoć nie ma problemów. Ja osobiście brałem od Goldwaya, bo wtedy jeszcze IBG nie miało 64gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urkeith Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Jak poczekasz do premiery mi5 to będę sprzedawać swojego mi4 3/64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuPe Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu, to spytam tutaj. Na ile wycenilibyście teraz przy sprzedaży: biała wersja, 3GB/64GB, drewniane plecki, białe plecki nigdy nie używane, szkło hartowane nillkina na wyświetlaczu od nowości, zero rys itp, telefon ma niecałe pół roku. (?) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 2 minuty temu, WuPe napisał: Nie chcę zakładać nowego tematu, to spytam tutaj. Na ile wycenilibyście teraz przy sprzedaży: biała wersja, 3GB/64GB, drewniane plecki, białe plecki nigdy nie używane, szkło hartowane nillkina na wyświetlaczu od nowości, zero rys itp, telefon ma niecałe pół roku. (?) wersja WCDMA... Bo ja wiem... sam tel ~800-900zł, tak "pi razy drzwi" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuPe Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Nie no za takie pieniądze to co najwyżej kupisz 16GB, nigdzie nie mogę znaleźć wersji 64GB stąd moje pytanie bo nie wiem jaką różnicę w cenie można rozsądnie zaproponować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu, to spytam tutaj. Na ile wycenilibyście teraz przy sprzedaży: biała wersja, 3GB/64GB, drewniane plecki, białe plecki nigdy nie używane, szkło hartowane nillkina na wyświetlaczu od nowości, zero rys itp, telefon ma niecałe pół roku. (?) Na tle ofert, wygrywasz tym, że to wersja 64GB (czyli już nieosiągalna). Ale jaka cena?!? Sam nie wiem TapTap Tapatalk+MI4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Nówkę Mi4 3GB LTE (16 GB flash) masz za 999 zł w PL, bezpośredni konkurent czyli nowy O+O 64GB kosztuje 1099 z przesyłką z chin. Wystaw aukcję na allegro od 800 zł i się przekonasz, czy jest więcej wart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 36 minut temu, WuPe napisał: Nie no za takie pieniądze to co najwyżej kupisz 16GB, nigdzie nie mogę znaleźć wersji 64GB stąd moje pytanie bo nie wiem jaką różnicę w cenie można rozsądnie zaproponować. Może i 64Gb, ale jednak WCDMA, ludzi przyciąga często znaczek "LTE", a jak widzą "WCDMA" to nie chce im się wymieniać telefonu na coś co już w sumie mają, dlatego cenę podałem w granicach 800-900zł początkowej, zawsze można utargować i 1200zł jak się znajdzie chętnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxraf21 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Za swojego Mi4 64GB miesiac temu dałem 1000 złotych. Telefon wygląda jak nowy, poprzedni właściciel używał go dwa miesiące. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaroS Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Dnia 1/25/2016o15:07, WuPe napisał: Nie chcę zakładać nowego tematu, to spytam tutaj. Na ile wycenilibyście teraz przy sprzedaży: biała wersja, 3GB/64GB, drewniane plecki, białe plecki nigdy nie używane, szkło hartowane nillkina na wyświetlaczu od nowości, zero rys itp, telefon ma niecałe pół roku. (?) Witaj, byłbym zainteresowany zakupem Twojego Mi4 3/64 napisz na priv jeśli to jeszcze aktualne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts