DarkM Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 Jak w temacie. Podobno takie są. Ktoś ma pewne źródło??
Frantik Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) Można nagrywać rozmowy poprzez nagrywanie ekranu, tylko w ustawieniach zmieniasz źródło dźwięku na mikrofon Edytowane 23 Listopada 2023 przez Frantik
brawo Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 Tylko, że takie nagrywanie nie włącza się automatycznie. Nie o to pewnie chodzi.
ultimate Opublikowano 23 Listopada 2023 Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) http://bigota.d.miui.com/V14.0.5.0.TMLTWXM/corot_tw_global_images_V14.0.5.0.TMLTWXM_20230913.0000.00_13.0_tw_f3ac4df6d1.tgz Ja używam na 13T pro Edytowane 23 Listopada 2023 przez ultimate
teooo Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 A nie wygodniej używać jakieś apki do nagrywania niż wchodzić na poziom żonglowania ROMami tylko i wyłącznie dla tego aspektu? SKVALEX choćby, spełni Twoje oczekiwania.
Netoper Opublikowano 20 Grudnia 2023 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Bodajże od andka9 żadna aplikacja nie nagrywa rozmówcy z toru/linii rozmowy tylko przez mikrofon który co nieco może wyłapie z głośnika.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
kris68 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Dokładnie przy dzisiejszych Androidach żadne tego typu aplikacje nie działają poprawnie mimo tego, że są w sklepie. Jedyne co pozostało to zmienić ROM na taki z działającą funkcją. Wtedy żadne zabawy nie są potrzebne, włączamy tylko automatyczne nagrywanie i finał. 1
Leszek Kraska Opublikowano 25 Lutego 2024 Opublikowano 25 Lutego 2024 On 23/11/2023 at 14:04, ultimate said: http://bigota.d.miui.com/V14.0.5.0.TMLTWXM/corot_tw_global_images_V14.0.5.0.TMLTWXM_20230913.0000.00_13.0_tw_f3ac4df6d1.tgz Ja używam na 13T pro Czy po graniu tego romu są jakieś komplikacje? Wszystko działa ok? Google serwis, dual sim etc? Tez szuman romu w którym będę miał natywny phone calls recorder
kris68 Opublikowano 26 Lutego 2024 Opublikowano 26 Lutego 2024 Leszek KraskaTW, czyli Tajwan - w tym romie masz nagrywanie i inne funkcje które wymieniłeś. Tylko dwie rzeczy - nie wiem czy masz odblokowany bootloader - jezeli nie to odblokuj bo innaczej nie wgrasz romu Tajwan. To była pierwsza sprawa. Druga sprawa najwazniejsza - jezeli masz telefon kupiony wersję CN czyli chińską to jak z jajkiem - bo jeżeli programem miflash po wgraniu romu Taiwan zablokujesz bootloader to zrobisz z telefonu cegłę - przycisk do papieru. Ale wersje to pewnie sam wiesz jaką masz. Rzecz trzecia - jezeli nie masz wersji chińskiej telefonu to masz 2 opcje - po wgraniu softu - albo zablokować z powrotem bootloader i wtedy wszystkie aplikacje drazliwe typu mObywatel, aplikacje bankowe, portfel Google Ci dzialają - ale jak się pojawi nowy soft to znów będziesz musiał /chcial odblokować bootloader, żeby wgrać nowy soft - więc zabawa. Albo nie blokować na przyszłość bootloadera - wtedy musisz zainstalować Magiska - ale to juz wiecej zabawy i raczej sam sobie jako nowy uzytkownik nie poradzisz - więc ewentualnie napisz Prywatna Wiadomość do mnie czy do kogoś z kolegów ktory ma duży staż na forum to Ci pomoże. Nie chcę wymieniać bo nie każdy może sobie tego życzyć. A w ogóle na forum sa tutoriale które we wszystkim prowadzą za rękę - jezeli poczytasz to może sam dasz radę. Pozdrawiam.
arkmilcz Opublikowano 26 Lutego 2024 Opublikowano 26 Lutego 2024 witam, czy ktoś już wgrywał rom z tej strony https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t ja dzisiaj spróbuje, jakieś zalecenia
Master Opublikowano 27 Lutego 2024 Opublikowano 27 Lutego 2024 W dniu 26.02.2024 o 10:05, arkmilcz napisał(a): witam, czy ktoś już wgrywał rom z tej strony https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t ja dzisiaj spróbuje, jakieś zalecenia to oficjalne romy ... czyli jedziesz miflashem ... ściągnij pod to rom przystosowany do trybu fastboot (bo są jeszcze typu recovery)
paco52327 Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 Ja grzecznie odblokowałem BL, wrzuciłem najnowszy ze strony xiaomi już hyperos 1.0.4.0 w wersji taiwan przez miflash blokując BL ze względu na apki bankowe itp. i cieszę się nagrywaniem i mam wybór aplikacji dialer i wiadomości. W dialerze trzeba było zmienić wyszukiwanie t9 z zhuyin na pinyin bo były krzaczki i tyle. @kris68 myślisz że nie przyjdą mi normalnie aktualizację OTA, dlaczego miałoby tak być?
ultimate Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 Ja dostaję OTA..Z 14 przeskoczyłem na Hyper Wysłane z mojego 23078PND5G przy użyciu Tapatalka
budyn Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 2 godziny temu, paco52327 napisał(a): W dialerze trzeba było zmienić wyszukiwanie t9 z zhuyin na pinyin bo były krzaczki i tyle. A w googlowej aplikacji do SMS działają Ci polskie znaki? W przychodzących SMS'ach ?
paco52327 Opublikowano 7 Marca 2024 Opublikowano 7 Marca 2024 (edytowane) Zrobiłem teraz test, działają wszystkie polskie. Za to jest opcja w SMS od Google do usuwania znaków z wychodzących i może twój nadawca to ma. Edytowane 8 Marca 2024 przez paco52327
lukaszpwa Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) Ja dziś zainstalowałem hyperos na xiaomi 13t z zablokowanym botloaderem tak. Pobrałem aktualnie zainstalowany rom przez ustawienia aktualizację pobierz najnowszy rom. Po pobraniu zmieniłem nazwę na b. Następnie pobrałem oficjalny rom global hyperos i zmieniłem nazwę na a. Następnie wszedłem w ustawienie i gdy nie wyszukało aktualizacji wskazałem paczkę aktualizacji wifi musi być włączone. I tu uwaga po wskazanie paczki natychmiast wychodzimy żeby nie zdążyło sprawdzić nie wolno czekać nawet kilku sekund natychmiast. Nic aby nie czyścimy pamięci! Wchodzimy tam gdzie pobrało Romy i ten co mamy w tel. oficjalny z litery b zmieniamy nazwę na c. Rom hyperos z nazwy a zmieniamy na b. Znów wchodzimy w aktualizację system dokończy sprawdzanie i pokaże że można aktualizować system. Mi się udało botloader zablokowany wszystko działa. Może ktoś odważny spróbuje tak po aktualizacji do global hyperos wgrać wersję hyoeros Indonezja lub Tajwan czy się uda ja nie mam odwagi. Pomysł z filmiku youtube na dowód zrzut z ustawień mojego telefonu Edytowane 10 Marca 2024 przez lukaszpwa 2
Frantik Opublikowano 10 Marca 2024 Opublikowano 10 Marca 2024 Dobrze wiedzieć, że można sobie tak samemu wyrzeźbić apdejt. Daję Chińczykom czas jeszcze do końca marca, jeśli nadal OTA nie będzie, to się chyba też pobawię🙂
Rekomendowane odpowiedzi