Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

na jednym z portali pojawiły się S3, oczywiście wysyłka z kraju kwitnącej wiśni, ale jak z gwarancją?

czy jest ona globalna tak jak w telefonach, więc można śmiało kupować?, czy będzie problem z ewentualnym serwisem.

EDIT:
Proszę o przeniesienie do działu zakupy z chin

Edytowane przez Kluska
Opublikowano

zadałem pytanie sprzedającemu
w odpowiedzi otrzymałem że gwarancja w kraju kwitnącej wiśni, ale ma przyjaciela w PL i on wszystko załatwi😂

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Jakby nie było, oddałem na gwarancję, bo co płatność, zegarek się resetował. Nawet przy sprzedawcy w Euro.

Powiadomienia z SMS, whatsapa, signala, czy innych komunikatorów nie pokazują emotikonów. Drobiazg, ale trochę słabo. Nieco droższe garminy wyświetlają już zdjęcia.

No i mój egzemplarz miał bardzo słaby ekran. Jakiś ziarnisty. Porównując do Huawei GT 3, to bardzo blado. 

Także z mojej perspektywy trochę falstart, choć jak te trzy błędy wyeliminują, to będzie dobrze.

Czekam na dodatkowe bezele na Ali. Oryginalne są po 150 zł, a to zdecydowanie za dużo biorąc pod uwagę cenę zegarka.

Edytowane przez don_kamillo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wyświetla emotikonow z żadnej aplikacji do komunikacji.

Nie polecam zakupu z Chin. Pomijając kwestie gwarancji, f6tam jest tylko dwa języki chińskie i angielskii do niezbyt dobrze przetłumaczony, (są opcje w menu, nadal po chińsku).