Kluska Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) Witam na jednym z portali pojawiły się S3, oczywiście wysyłka z kraju kwitnącej wiśni, ale jak z gwarancją? czy jest ona globalna tak jak w telefonach, więc można śmiało kupować?, czy będzie problem z ewentualnym serwisem. EDIT: Proszę o przeniesienie do działu zakupy z chin Edytowane 6 Listopada 2023 przez Kluska
Netoper Opublikowano 6 Listopada 2023 Opublikowano 6 Listopada 2023 W większości przypadków nie ma, chyba że w opisie sprzedawca napisze że jest gwarancją.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Kluska Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Opublikowano 8 Listopada 2023 zadałem pytanie sprzedającemu w odpowiedzi otrzymałem że gwarancja w kraju kwitnącej wiśni, ale ma przyjaciela w PL i on wszystko załatwi😂
don_kamillo Opublikowano 28 Lutego 2024 Opublikowano 28 Lutego 2024 Właśnie kupiłem i doszedł. Widzę poważny błąd: reset po dokonaniu płatności. Ma ktoś też tak?
don_kamillo Opublikowano 29 Lutego 2024 Opublikowano 29 Lutego 2024 (edytowane) Jakby nie było, oddałem na gwarancję, bo co płatność, zegarek się resetował. Nawet przy sprzedawcy w Euro. Powiadomienia z SMS, whatsapa, signala, czy innych komunikatorów nie pokazują emotikonów. Drobiazg, ale trochę słabo. Nieco droższe garminy wyświetlają już zdjęcia. No i mój egzemplarz miał bardzo słaby ekran. Jakiś ziarnisty. Porównując do Huawei GT 3, to bardzo blado. Także z mojej perspektywy trochę falstart, choć jak te trzy błędy wyeliminują, to będzie dobrze. Czekam na dodatkowe bezele na Ali. Oryginalne są po 150 zł, a to zdecydowanie za dużo biorąc pod uwagę cenę zegarka. Edytowane 29 Lutego 2024 przez don_kamillo
szakal88 Opublikowano 3 Marca 2024 Opublikowano 3 Marca 2024 U mnie działa normalnie, więc pewnie coś nie tak było z Twoim egzemplarzem
raf7705 Opublikowano 2 Maja 2024 Opublikowano 2 Maja 2024 Nie wyświetla emotikonow z żadnej aplikacji do komunikacji.Nie polecam zakupu z Chin. Pomijając kwestie gwarancji, f6tam jest tylko dwa języki chińskie i angielskii do niezbyt dobrze przetłumaczony, (są opcje w menu, nadal po chińsku).
Rekomendowane odpowiedzi