Kestiri X Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 Witam, ostatnio na promce kupiłem Xiaomi 14 12/512 za 1999. telefon fajny, tylko ten nieszczęsny problem z parowaniem obiektywu. Jest na to jakiś Sprawdzony fix? Stress test i wyjęcie karty sim według opinii działa lub nie, widziałem jeszcze że ktoś uszczelkę zmieniał pod głównym obiektywem.
kris68 Opublikowano 25 Listopada 2025 Opublikowano 25 Listopada 2025 Sprawdzony fix? Stress test i wyjęcie karty sim. Nie żartuj to raczej wada fabryczna niektórych partii smartfona. Jak się powtarza to raczej wymiana.
michals19s Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 hej szybkie pytanie xiaomi 14 obsluiguje esim? na necie jest informacja ze tak, a ja nie moge tego znalezc i nie moge aktywowac esimu a dzis zmienilem karte na esim i nie moge przelaczyc
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2025 W wersji globalnej obsługuje, w chińskiej z tego co wiem nie. 1
michals19s Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 czyli jak mialem tel sciagniety z chin i odblokownay, to esim nie bedzie? :(( masakra najpierw zmienilem karte a nie sprawdzilem czy mi dziala
Master Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 22 minuty temu, michals19s napisał(a): czyli jak mialem tel sciagniety z chin i odblokownay, to esim nie bedzie? :(( masakra najpierw zmienilem karte a nie sprawdzilem czy mi dziala no nie będzie ... to sprzętowo jest zrobione i soft tu nie pomoże ... esim jest tylko w globalach ... tzn. fonach na dystrybucję poza Chinami ... 1
PeterBeeshop Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Czy ktoś już dostał na 14 automatyczny update do HyperOs 3 ?
szakal88 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 8 godzin temu, PeterBeeshop napisał(a): Czy ktoś już dostał na 14 automatyczny update do HyperOs 3 ? już dawno, zmień region na Szwajcarię 1
PeterBeeshop Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 16 godzin temu, szakal88 napisał(a): już dawno, zmień region na Szwajcarię Dzięki. Zmieniłem właśnie teraz = fajnie jeśli dziś wpadnie.
Netoper Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Jeśli ma wpaść to praktycznie od razu jest po zmianie regionu, jeśli nie ma to próbuj inne regiony: Czechy Tajwan USA Francja Niemcy.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
PeterBeeshop Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 2 godziny temu, PeterBeeshop napisał(a): Dzięki. Zmieniłem właśnie teraz = fajnie jeśli dziś wpadnie. Wpadła mi na razie tylko aktualizacja do 2.0.111. Czekam na kolejne
michals19s Opublikowano Środa o 17:38 Opublikowano Środa o 17:38 hej moze mi ktos powiedziec czy da sie jakos zablokowac otrzymywane sms od nieznajomych numerów? raczej brami internetowe z ofertami , lub informacja ze cos wygralem lub dostalem przelew z linkami( wiadomo ze chca przejac dostep do telefonu) jak z tym walczyc zwykle blokowanie kontaktu nie pomoze. Od kilku dni dostaje 3-4 sms dziennie z taka trescia
Rekomendowane odpowiedzi