Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio na promce kupiłem Xiaomi 14 12/512 za 1999. telefon fajny, tylko ten nieszczęsny problem z parowaniem obiektywu.
Jest na to jakiś Sprawdzony fix? Stress test i wyjęcie karty sim według opinii działa lub nie, widziałem jeszcze że ktoś uszczelkę zmieniał pod głównym obiektywem.

Opublikowano

Sprawdzony fix? Stress test i wyjęcie karty sim. Nie żartuj to raczej wada fabryczna niektórych partii smartfona. Jak się powtarza to raczej wymiana.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hej szybkie pytanie xiaomi 14 obsluiguje esim? na necie jest informacja ze tak, a ja nie moge tego znalezc i nie moge aktywowac esimu a dzis zmienilem karte na esim i nie moge przelaczyc

Opublikowano
22 minuty temu, michals19s napisał(a):

czyli jak mialem tel sciagniety z chin i odblokownay, to esim nie bedzie? :(( masakra najpierw zmienilem karte a nie sprawdzilem czy mi dziala

no nie będzie ... to sprzętowo jest zrobione i soft tu nie pomoże ... esim jest tylko w globalach ... tzn. fonach na dystrybucję poza Chinami ...

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
8 godzin temu, PeterBeeshop napisał(a):

Czy ktoś już dostał na 14 automatyczny update do HyperOs 3 ?

już dawno, zmień region na Szwajcarię

• Thanks 1
Opublikowano

Jeśli ma wpaść to praktycznie od razu jest po zmianie regionu, jeśli nie ma to próbuj inne regiony: Czechy Tajwan USA Francja Niemcy.

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, PeterBeeshop napisał(a):

Dzięki. Zmieniłem właśnie teraz = fajnie jeśli dziś wpadnie. 

Wpadła mi na razie tylko aktualizacja do 2.0.111.
Czekam na kolejne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hej moze mi ktos powiedziec czy da sie jakos zablokowac otrzymywane sms od nieznajomych numerów? raczej brami internetowe z ofertami , lub informacja ze cos wygralem lub dostalem przelew z linkami( wiadomo ze chca przejac dostep do telefonu) jak z tym walczyc zwykle blokowanie kontaktu nie pomoze. Od kilku dni dostaje 3-4 sms dziennie z taka trescia