lockerek Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 10.07.2023 o 23:44, snara napisał(a): Każdy ma taki syf w tym sofcie, nie wiem czemu wpychają tyle gówna. Wrzucam screenshoty które rzeczy zostały i które usunąłem - w sumie 41 😆 Usunąlem to co ty na 12X zobaczymy jaka bedzie różnica Po aktulizacji ustawienia się resetuja ? Edytowane 12 Lipca 2023 przez lockerek
Master Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) 30 minut temu, lockerek napisał(a): Usunąlem to co ty na 12X zobaczymy jaka bedzie różnica Po aktulizacji ustawienia się resetuja ? podobnież nie - jeszcze nie wiem na pewno - ale było info od Snara że nie trzeba tym się znowu bawić i tak jak zrobimy to zostaje ... ogólne u mnie żadnych problemów - a bateria to bajka teraz ... w ogóle to zrobiłem jeszcze tak że rozladowalem telefon do zera (wiem - na polimerowych tak nie powinno się robić) i naładowałem od zera do maksa - takie info dał jakiś typ na rededicie - u niego bardzo pomogło to na globalu - uznałem że nie zaszkodzi spróbować ... teraz jest jeszcze lepiej jak było po wywaleniu bloatwaru ... ps. ja u siebie zostawiłem to co w załączeniu ... Edytowane 12 Lipca 2023 przez Master
lockerek Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Dzisiaj na nocce bede intensywnie testował baterie to bede wiedział czy bedzie zmiana na plus
Master Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) 54 minuty temu, lockerek napisał(a): Dzisiaj na nocce bede intensywnie testował baterie to bede wiedział czy bedzie zmiana na plus ja jestem pod wrażeniem bo jest zdecydowanie lepiej - do tego żadnych problemów z telefonem - mimo wywalenia kilkudziesięciu usług ... to z czego i jak korzystam to wszystko bez zmian ... daj znać jak tam to u Ciebie wyszło ... u mnie na tą chwilę tak to wygląda ... ps. drenowanie chwilowe to przez chroma ... on lubi ostatnio to czynić 🙃 z drugiej strony i dość intensywnie się korzysta z tego ... Edytowane 12 Lipca 2023 przez Master
misiek18186 Opublikowano 26 Listopada 2023 Opublikowano 26 Listopada 2023 Hej wszystkim 🙂 po paru miesiącach co nie płaciłem przez NFC dzisiaj byłem zmuszony i nie mogłem zapłacić przez NFC. Podsyłam zdjęcia dokładnie co się wyświetliło i ustawienia jakie mam na tel. Czy czasem portfel mobilny nie powinno tam być NFC z HCE?
Bar.Tek Opublikowano 26 Listopada 2023 Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) Pobierz poprawioną wersje romu i sprawdź. NFC na HCE Edytowane 26 Listopada 2023 przez Bar.Tek 1
misiek18186 Opublikowano 26 Listopada 2023 Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Bar.Tek napisał(a): Pobierz poprawioną wersje romu i sprawdź. NFC na HCE Poprawioną czyli jaką wersję masz na myśli?
misiek18186 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 16 godzin temu, Bar.Tek napisał(a): Jest do pobrania z listopada Zrobiłem aktualizacje z tej wersji do najnowszej i teraz mam takie coś.
Bar.Tek Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 Może ma to związek z https://miuipolska.pl/zmiany-w-platnosciach-portfelem-google-na-xiaomi-eu/
misiek18186 Opublikowano 27 Listopada 2023 Opublikowano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, Bar.Tek napisał(a): Może ma to związek z https://miuipolska.pl/zmiany-w-platnosciach-portfelem-google-na-xiaomi-eu/ Całkiem możliwe, muszę to jakoś ogarnąć. Poczytać jak tego fixa wgrać.
Rekomendowane odpowiedzi