Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, Tartary napisał(a):

A wiadomo coś w temacie naprawy ciemnego motywu dla indywidualnych aplikacji, żeby motyw nie zmieniał się samoczynnie na jasny po restarcie? I bliźniacze pytanie o WiFi Calling Orange, żeby nie przesuwało się na pierwszą pozycję w rozwijanej belce. Te dwie rzeczy drażnią mnie najbardziej :)

Oba problemy zgłaszałem. W kwestii pierwszego nie mam odpowiedzi, w kwestii drugiego twórca poprawek nie ma jak tego zreprodukować, bo nie mieszka w Polsce, więc nie ma karty Orange. To jest wymuszane przez Xiaomi generalnie, więc pewnie gdzieś dałoby się to usunąć, ale chyba po prostu on nie chce tam grzebać.

• Thanks 1
Opublikowano

W tej wersji jak i w poprzednich Xiaomi 12T Pro ma problem z migającym na fioletowo ekranem podczas nagrywania kamerą. W oficjalnych softach MIUI 14 był taki problem, że dodatkowo kamera jeszcze szarpała (+miganie), ale wyszła aktualizacja EEA V14.0.8.0.TLFEUXM, która naprawiła błędy aparatu w oficjalnym MIUI 14 dla Xiaomi 12T Pro. Czy mogę się spodziewać, że developerzy Xiaomi.eu również naprawią ten problem w niedługim czasie?

Opublikowano
11 godzin temu, uvzen napisał(a):

W tej wersji jak i w poprzednich Xiaomi 12T Pro ma problem z migającym na fioletowo ekranem podczas nagrywania kamerą. W oficjalnych softach MIUI 14 był taki problem, że dodatkowo kamera jeszcze szarpała (+miganie), ale wyszła aktualizacja EEA V14.0.8.0.TLFEUXM, która naprawiła błędy aparatu w oficjalnym MIUI 14 dla Xiaomi 12T Pro. Czy mogę się spodziewać, że developerzy Xiaomi.eu również naprawią ten problem w niedługim czasie?

To miganie występuje na ostatecznym nagraniu czy tylko podczas nagrywania w apce Aparatu?

Opublikowano
45 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

To miganie występuje na ostatecznym nagraniu czy tylko podczas nagrywania w apce Aparatu?

Efekty widać na nagraniu, ale nie trzeba nagrywać aby ekran migał. Wystarczy odpalić aplikacje aparatu i przejść do trybu wideo, a po chwili będzie migać. Tutaj link do dysku google z krótkim filmikiem, który nagrałem.

Opublikowano
3 godziny temu, uvzen napisał(a):

Efekty widać na nagraniu, ale nie trzeba nagrywać aby ekran migał. Wystarczy odpalić aplikacje aparatu i przejść do trybu wideo, a po chwili będzie migać. Tutaj link do dysku google z krótkim filmikiem, który nagrałem.

Zaktualizowaliśmy bibliotekę z Globala, sprawdź na dzisiejszej/jutrzejszej becie czy coś się zmieniło w tym zakresie.

• Thanks 1
Opublikowano

@Kacper Skrzypek wracając do przełącznika WiFi Calling dla Orange  przyszło mi do głowy, że skoro Xiaomi ustawiło priorytet dla przełącznika Orange to tak logicznie raczej nie tyczy się to tylko Orange Polska, więc można mu podsunąć myśl, żeby spróbował z kartą Orange w kraju w którym przebywa obecnie ile Orange jest tam dostępne.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tartary napisał(a):

@Kacper Skrzypek wracając do przełącznika WiFi Calling dla Orange  przyszło mi do głowy, że skoro Xiaomi ustawiło priorytet dla przełącznika Orange to tak logicznie raczej nie tyczy się to tylko Orange Polska, więc można mu podsunąć myśl, żeby spróbował z kartą Orange w kraju w którym przebywa obecnie ile Orange jest tam dostępne.

Obawiam się, że będzie to niemożliwe (Izrael).

Opublikowano
7 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Problem z MMS-ami naprawiony przez Xiaomi na nowej becie (będzie jutro).

jak tylko wrzucę nową wersję przetestuje i dam znać jak to wygląda (odbiór i wysłanie) ... czekamy na ROM i jedziemy z tematem 🙃 fajnie że udało się im temat ogarnąć ... oby czegoś tylko innego nie namieszali ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...