ziomek1993 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Opublikowano 25 Czerwca 2022 4 minuty temu, Sirdo napisał: Musisz nadać uprawnienia aplikacji do ID telefonu Na to bym nie wpadł a chciałem robić flasha bo myślałem że coś skopane z softem jest
majoballs Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Witam. Zaktualizowałem, ale ciągle wyskakuje mi błąd. Uprawnienia wciąż przestaje działać "android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: miui_modem_station_info (code 1 SQLITE_ERROR): , while compiling: SELECT station, longitude, latitude, blurStation, blurLongitude, blurLatitude FROM miui_modem_station_info WHERE blurStation == ? or station == ? at android.database.sqlite.SQLiteConnection.nativePrepareStatement(Native Method) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.acquirePreparedStatement(Unknown Source:19) at android.database.sqlite.SQLiteConnection.prepare(Unknown Source:12) at android.database.sqlite.SQLiteSession.prepare(Unknown Source:12) at android.database.sqlite.SQLiteProgram.<init>(Unknown Source:46) at android.database.sqlite.SQLiteQuery.<init>(Unknown Source:1) at android.database.sqlite.SQLiteDirectCursorDriver.query(Unknown Source:8) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.rawQueryWithFactory(Unknown Source:14) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.queryWithFactory(Unknown Source:29) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.query(Unknown Source:18) at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.query(Unknown Source:12) at com.lbe.security.service.provider.internal.BlurLocation$StationInfoHelper.getBlurLocation(Unknown Source:177) at com.lbe.security.service.provider.internal.BlurLocation.lambda$pushBlurLocationData$0(Unknown Source:420) at com.lbe.security.service.provider.internal.BlurLocation.a(Unknown Source:0) at com.lbe.security.service.provider.internal.c.run(Unknown Source:6) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641) at java.lang.Thread.run(Thread.java:920) " Da się bezboleśnie wrócić do wersji z Androidem 11? Czy downgrade wiąże się z jakimiś komplikacjami?
Netoper Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Wyczyść pamięć/dane apki uprawnienia.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1
majoballs Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 2 godziny temu, Netoper napisał: Wyczyść pamięć/dane apki uprawnienia. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka lol, chyba pomogło. 1
pitt_99 Opublikowano 28 Lipca 2022 Opublikowano 28 Lipca 2022 A cóż to za posucha z aktualizacjami?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
dzanas69 Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 A cóż to za posucha z aktualizacjami?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaPewno Chińczyk zapomniał o naszym modelu 1
dzanas69 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Pojawiła się dziś aktualizacja do wersji 13.0.12.0, ściągnąłem na telefon, mam komunikat sprawdź MD5 I zainstaluj, nie jestem pewien czy to ma tak wyglądać, czy zastosować poradnik : jak przejść z romu fastboot na recovery, znajdujący się na głównej stronie, czy tez czekać na szczegółowy poradnik na ten model?
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Robisz tak jak w poradniku na stronie.
dzanas69 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dzięki, widzę też że jest wrzucona paczka na fastboot, czyli w sumie można i tak zainstalować? Dobrze rozumiem?
dzanas69 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Niestety poległem w tym poradniku w momencie kiedy trzeba podać komendy : fastboot flash recovery twrp.img jak i fastboot boot twrp.img daje ten sam komunikat czyli : fastboot:error: cannot load twrp.img. No such file of directory. Oczywiście po uruchomieniu Powershell podaję komendę cmd. a komenda fastboot devices pokazuje ze telefon jest poprawnie podłączony. Twrp jake sciagnałem to: twrp-3.6.2_12.1-sweet-Aryannn999.img. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez dzanas69
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, dzanas69 napisał: Dzięki, widzę też że jest wrzucona paczka na fastboot, czyli w sumie można i tak zainstalować? Dobrze rozumiem? Przecież nie jest wrzucona. 22 minuty temu, dzanas69 napisał: Niestety poległem w tym poradniku w momencie kiedy trzeba podać komendy : fastboot flash recovery twrp.img jak i fastboot boot twrp.img daje ten sam komunikat czyli : fastboot:error: cannot load twrp.img. No such file of directory. Oczywiście po uruchomieniu Powershell podaję komendę cmd. a komenda fastboot devices pokazuje ze telefon jest poprawnie podłączony. Twrp jake sciagnałem to: twrp-3.6.2_12.1-sweet-Aryannn999.img. Zmieniłeś nazwę TWRP? I na pewno masz włączone pokazywanie rozszerzeń w windowsie? Bo możliwe że masz twrp.img.img.
dzanas69 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Poszło, nie miałem wlączonego pokazywania rozszerzeń w Windowsie, dzięki
Michaszekh Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 (edytowane) Dnia 3.06.2022 o 19:28, pitt_99 napisał: Czy ktoś wie dlaczego niektóre apki/gry nie działają na RN10Pro? Na pewnie nie chodzi o wydajność bo na LG G2 da się zainstalować, który nawet 30% wydajności RN10PRO nie ma. To jakiś bojkot chińczyków? Ja też nie mogłem tego ściągnąć bo nwm dlaczego ale miałem kontrolę rodzicielska na sklepie Play wyłączyłem ją i normalnie działało ale Tera już nie nwm co się dzieje Edytowane 12 Sierpnia 2022 przez Michaszekh
pitt_99 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Czy przechodząc z fastboot na recovery telefon zostanie wyczyszczony do ustawień fabrycznych?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
pitt_99 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nie.Procedura jest taka sama jak przy Redmi note 10?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2022 https://miuipolska.pl/jak-przejsc-z-rom-u-xiaomi-eu-fastboot-na-xiaomi-eu-recovery/
Rekomendowane odpowiedzi