Skocz do zawartości

Redmi Note 11/11Pro - pytania ogólne - watek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)

Mam informacje,że seria redmi note 11 dostanie nową nakładkę i nowszą wersję androida,juź jest wersja global,więc czekamy na wersję europejską,to by była niespodzianka,bo na ostatnej wersji, niestety system działa wolniej i bardziej pożera baterię.

https://www.gsmmaniak.pl/1658372/xiaomi-aktualizacja-do-hyperos-dla-starych-telefonow/

https://ximitime.com/xiaomi-continues-hyperos-support-even-after-eol-status-96750/

Screenshot_2026-05-12-18-55-37-638_com.google.android.apps.photos.jpg

Edytowane przez maszkara72
Opublikowano

Redmi Note 11 Pro+ nie równa się Redmi Note 11 Pro 5G (to, że w Chinach tak wypuścili te modele, to już ich sprawa, u nas są to oddzielne modele). Te aktualizacje to bugfixy czegoś, co Xiaomi stwierdziło, że musi być naprawione. Nic nowego tam nie ma i nie będzie.

Opublikowano
9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Redmi Note 11 Pro+ nie równa się Redmi Note 11 Pro 5G (to, że w Chinach tak wypuścili te modele, to już ich sprawa, u nas są to oddzielne modele). Te aktualizacje to bugfixy czegoś, co Xiaomi stwierdziło, że musi być naprawione. Nic nowego tam nie ma i nie będzie.

No szkoda, dzięki za odpowiedź 

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze pytanie Kacprze...mam na swoim redmi note 11 pro 5g soft o oznaczeniu 1.0.12.0,a na stronie miui rom najnowszy soft dla tego modelu na europę to 1.0.13.0..,dlaczego nie mam aktualizacji do tej wersji hyper os?

Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G EEA Recovery OS1.0.13.0.TKCEUXM 13.0 4.0 GB 2026-01-08 Download

Redmi Note 11 Pro 5G / POCO X4 Pro 5G EEA Fastboot OS1.0.13.0.TKCEUXM 13.0 5.8 GB 2025-12-27 Download

Skopiowałem to ze strony miu rom...

Edytowane przez maszkara72
Opublikowano
19 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Tego nie wiem. Możesz spróbować zmienić region, może to pomoże.

No i faktycznie...zawsze ustawiałem region na Szwajcarię,lub Wielką Brytanię.Nic nie było,a dziś ustawiłem na Francję i jest....nowe poprawki zabezpieczeń.