Dan Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) CZeść Stwierdziłem że jednak zapytać w szerszym gronie, czy też dla potomnych którzy będą chcieli tego samego rozwiązania. Szukam wersji ROM Stabilnej z funkcją nagrywania rozmów.(Stabilna wersja ROM nie znaczy oficjalna ) Ale nie chciałbym przeskakiwać na razie na v13 (android 12) (ogólnie teraz mam 12.5.9 12.5.9.0.RKFMIXM gdzie pojawiło się parę problemów, -cały czas informacja o aktualizacjach Ustawienia=>O telefonie=>MIUI, ale nie mogę wejść w aktualizacje i podglądnąć co jest dostepne , czyściłem cache aktualizacji , ale nie pomaga -rozłącza połączenia telefoniczne czasem paru krotnie -słyszę takie 3-4 dźwięki jak chyba od powiadomień, ale nic nie ma.. czyżby szpiegują ) Podejrzewam że miui polska nie będzie już wydawać wersji dla androida 11 :/// Co do ewentualnej zmiany wersji na inną wystarczy TWRP 3.6.0_11-0 ? PS. Co używacie do przenoszenia ustawień aplikacji pomiędzy ROM-ami Edited February 24 by Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacoGURU Posted February 23 Share Posted February 23 Do RN10pro romy są tylko w wersji stabilnej jeśli chodzi o miuipolska. Jeśli chcesz nagrywanie to masz 3 opcje:1. Oficjalny ROM na Indonezję - instalacja zgodnie z instrukcją.2. MIUI Polska w wersji miui13 i Android 12 - instalacja przez fastboot jako aktualizująca tego co masz, i nic nie tracisz jeśli chodzi o dane. Mam i nie ma co narzekać.3. Inny custom ROM.Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted February 24 Author Share Posted February 24 Stabilna wersja ROM nie znaczy oficjalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacoGURU Posted February 24 Share Posted February 24 Nie bardzo wiem, co chcesz mi udowodnić sowimi mądrościami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumot Posted February 25 Share Posted February 25 W dniu 23.02.2022 o 13:32, Dan napisał: CZeść Stwierdziłem że jednak zapytać w szerszym gronie, czy też dla potomnych którzy będą chcieli tego samego rozwiązania. Szukam wersji ROM Stabilnej z funkcją nagrywania rozmów.(Stabilna wersja ROM nie znaczy oficjalna ) Ale nie chciałbym przeskakiwać na razie na v13 (android 12) (ogólnie teraz mam 12.5.9 12.5.9.0.RKFMIXM gdzie pojawiło się parę problemów, -cały czas informacja o aktualizacjach Ustawienia=>O telefonie=>MIUI, ale nie mogę wejść w aktualizacje i podglądnąć co jest dostepne , czyściłem cache aktualizacji , ale nie pomaga -rozłącza połączenia telefoniczne czasem paru krotnie -słyszę takie 3-4 dźwięki jak chyba od powiadomień, ale nic nie ma.. czyżby szpiegują ) Podejrzewam że miui polska nie będzie już wydawać wersji dla androida 11 :/// Co do ewentualnej zmiany wersji na inną wystarczy TWRP 3.6.0_11-0 ? PS. Co używacie do przenoszenia ustawień aplikacji pomiędzy ROM-ami Masz indonezję V12.5.5.0.RKFIDXM z nagrywaniem https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/sweet/ Albo wgraj miui polska M13 i A12 działa super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts