Skocz do zawartości
  • 0

Motywy nie zmieniają wyglądu aplikacji Wiadomości

Pytanie

Opublikowano

Witam, posiadam POCO X3 Pro i mam taki problem ,ponieważ żaden motyw nie działa u mnie poprawnie bo gdy wchodzę we wiadomości to nic tam się nie zmienia. Kolor tła i dymków jest taki sam cały czas od wbudowanego od początku motywu. Zmieniają się tylko ikonki. Ma ktoś ten sam problem? Czy da się coś z tym zrobić?

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, Mickeydollxoxo napisał:

żaden motyw nie działa u mnie poprawnie

Każdy działa poprawnie. Motywy zmieniają wygląd systemu (Miui), raczej nie potrafią zmieniać wyglądu obcych aplikacji. Niektóre potrafią zmieniać wygląd wiadomości od Xiaomi, ale ty masz apkę Googla.

• 0
Opublikowano

Pobierz taki motyw który również zmienia wiadomości, autorzy pokazują na zrzutach co ich motyw zmienia.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Np. mój ulubiony był ten, i zmieniał wiadomości, ale to było na starsze miui.

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, Mickeydollxoxo napisał:

W takim razie co mam zrobić aby wszystko grało?

Krótko - na oficjalnym oprogramowaniu nic z tym nie zrobisz. Musisz się z tym pogodzić.

• 0
Opublikowano

Nie wlazł mi screen wcześniej.
Ten motyw działał na stockowym romie i bez roota
Podmieniał wszystko łącznie z wiadomościami. Większość motywów nie zmienia wiadomości, ale są takie co zmieniają, trza poszukać ci tam pasuje
4a3302460364991e154f7e48f092c52c.jpg

• 0
Opublikowano

Aaa dobra, ja na Indonezji zapewne miałem fona bo to pierwsza rzecz jaką robię po zmianie na nowego i w czasie oczekiwania na zgodę na BL zbytnio nie tracę czasu na dopieszczanie europejskiego romu.

• 0
Opublikowano
22 godziny temu, Netoper napisał:

Pobierz taki motyw który również zmienia wiadomości, autorzy pokazują na zrzutach co ich motyw zmienia.

Np. mój ulubiony był ten, i zmieniał wiadomości, ale to było na starsze miui.

No właśnie jak patrzę na zrzuty ekranu jak motyw ma działać to niby pokazuje że motyw zmienia wszystko a jak se go instaluję to d*pa

21 godzin temu, Antyhaker napisał:

Krótko - na oficjalnym oprogramowaniu nic z tym nie zrobisz. Musisz się z tym pogodzić.

Aa oki dziękuję za info. Smutne ale prawdziwe 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...