avatar1221 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Mi 9 jak mogę zaktualizować stockową aplikację przeglądarka com.mi.globalbrowser? Przez sklep play dostępny jest przycisk Aktualizuj. Przy próbie aktualizacji , zwraca komunikat :Nie można zainstalować aplikacji Mi browser pro... Spróbuj ponownie, a jeśli znów się nie uda poznaj popularne problemy.... Odinstalować i ponownie zainstalować nie da się. Jak można ja przeinstalować lub zaktualizować?
avatar1221 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 miui polska w sumie to nie mam pewności, zainstalowane mam coś takiego
avatar1221 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Co jakiś po uruchomieniu przeglądarki wywala mi wszystkie otwarte zakładki , jak zainstalować nowsza wersję tej apki? Edytowane 15 Lutego 2022 przez avatar1221
Netoper Opublikowano 15 Lutego 2022 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zobacz czy na apkmirror nie ma już nowszej wersji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
avatar1221 Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Opublikowano 15 Lutego 2022 Jest nowsza ale nie mogę zainstalować komunikat niemożna instalować aplikacji systemowych z nieoficjalnych źródeł, instalator aplikacji ma zezwolenie na instalacjee z nieoficjalnych źródeł
Adam Błażejewski Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 ROM miuipolska ma zablokowaną opcję aktualizacji aplikacji systemowych ze względu na to, iż są one aktualizowane wraz z ROMem. Samodzielne aktualizowanie może powodować błędy.
avatar1221 Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Opublikowano 16 Lutego 2022 MI 9 nie ma juz wsparcia miui polska w wersji stabilnej aplikacja przeglądarka działa błędnie bo co jakiś czas wywala wszystkie zakładki, czy jakoś na własną odpowiedzialność mimo to mogę odblokować możliwość instalacji apki systemowej?
Adam Błażejewski Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 Można to odblokować, ale to już @Kacper Skrzypek najwyżej podpowie.
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Lutego 2022 Opublikowano 16 Lutego 2022 W forumowej wyszukiwarce wyszukać "setprop", tam jest komenda. Przedtem trzeba mieć roota.
Rekomendowane odpowiedzi