avatar1221 Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Mi 9 jak mogę zaktualizować stockową aplikację przeglądarka com.mi.globalbrowser? Przez sklep play dostępny jest przycisk Aktualizuj. Przy próbie aktualizacji , zwraca komunikat :Nie można zainstalować aplikacji Mi browser pro... Spróbuj ponownie, a jeśli znów się nie uda poznaj popularne problemy.... Odinstalować i ponownie zainstalować nie da się. Jak można ja przeinstalować lub zaktualizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Używasz globala czy naszej wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar1221 Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 miui polska w sumie to nie mam pewności, zainstalowane mam coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar1221 Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 (edited) Co jakiś po uruchomieniu przeglądarki wywala mi wszystkie otwarte zakładki , jak zainstalować nowsza wersję tej apki? Edited February 15, 2022 by avatar1221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Zobacz czy na apkmirror nie ma już nowszej wersji.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar1221 Posted February 15, 2022 Author Share Posted February 15, 2022 Jest nowsza ale nie mogę zainstalować komunikat niemożna instalować aplikacji systemowych z nieoficjalnych źródeł, instalator aplikacji ma zezwolenie na instalacjee z nieoficjalnych źródeł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 ROM miuipolska ma zablokowaną opcję aktualizacji aplikacji systemowych ze względu na to, iż są one aktualizowane wraz z ROMem. Samodzielne aktualizowanie może powodować błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avatar1221 Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 MI 9 nie ma juz wsparcia miui polska w wersji stabilnej aplikacja przeglądarka działa błędnie bo co jakiś czas wywala wszystkie zakładki, czy jakoś na własną odpowiedzialność mimo to mogę odblokować możliwość instalacji apki systemowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Można to odblokować, ale to już @Kacper Skrzypek najwyżej podpowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 W forumowej wyszukiwarce wyszukać "setprop", tam jest komenda. Przedtem trzeba mieć roota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts