luxek Posted February 8 Share Posted February 8 Cześć. jestem całkiem nowy jak chodzi o xiaomi, AoD i amoled.... teoretycznie daje to świetne możliwości i w ogóle przez niektórych wychwalane niesamowicie... w takim razie pomóżcie mi zrozumieć czemu w tym tel. nie mogę nawet ustawic zeby na AoD byl pokazany budzik... albo zeby np. póki nie odczytam wiadomości co 2 min na 10 sekund wlaczalo mi się powiadomienie.... teoretycznie takie możliwości banalne a zupełnie nic nie mogę ustawić pod siebie i zaczynam żałować wyboru. szczerze tego nie rozumiem bo technicznie/programowo to żaden problem więc po co producent zabiera takie oczywistości.. bez sensu. zeby rootować? pomóżcie mi to zrozumieć. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted February 8 Share Posted February 8 6 godzin temu, luxek napisał: bo technicznie/programowo to żaden problem Xiaomi szuka takich fachowców. Pytania które ostatnio pojawiają się są co raz niższych lotów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 11 Share Posted February 11 Możesz ustawić by ekran prezentował jedną z wybranych animacji przypominając o powiadomieniach z poziomu telefonu. Budzik, pogodę, wschód - zachód (z grubsza wszystko) też możesz dodać, ale wymaga to już wiedzy z zakresu tworzenia motywów, który trzeba samemu zaprojektować, zaimportować na telefon i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts