Dyskusja ogólna
40 topics in this forum
-
- 9 followers
- 93 replies
- 10.7k views
Wątek ogólny, poświęcony Xiaomi 11T/PRO. Poruszamy tu kwestie ogólnikowe, niewymagające tworzenia nowego wątku.
Last reply by Rysiek80, -
- 1 follower
- 1 reply
- 323 views
Witam. Po ostatniej aktualizacji mój Xiaomi 11T Pro nie ładuje się prawie tylko do 15 % i stóp, nie ma też szybkiego ładowania dodatkowo wskaźnik naładowania stoi w miejscu jak by się zawiesił na tych 15 %. Jak można by to naprawić??
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 441 views
Dlaczego zdjęcia wychodzą takie sztuczne? Załączone zdj jest bez HDR i ai ale to i tak nic nie pomaga. Jak się włączy 108 mpix jest odrobinę lepiej ale tylko ociupine a waży 2x więcej. Dla porównania wrzucam zdjęcie z mi8 pro. To są screeny jak coś, bo zdjęcia się nie mieszczą. Można coś z tym zrobić? Przecież to jest dramat.
Last reply by antykat, -
- 1 follower
- 3 replies
- 413 views
Jak wyżej... Czy mi 11t pro ma szansę dostać Romy rozwojowe czy raczej jesteśmy skazani na wersje stabilne?
Last reply by Gregor0819, -
- 9 followers
- 125 replies
- 14.1k views
Xiaomi 11T Global V12.5.2.0.RKWMIXM https://bigota.d.miui.com/V12.5.2.0.RKWMIXM/miui_AGATEGlobal_V12.5.2.0.RKWMIXM_cb3f9400e8_11.0.zip https://bigota.d.miui.com/V12.5.2.0.RKWMIXM/agate_global_images_V12.5.2.0.RKWMIXM_20210907.0000.00_11.0_global_e32b85e344.tgz Xiaomi 11T Global EEA V12.5.4.0.RKWEUXM https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RKWEUXM/miui_AGATEEEAGlobal_V12.5.4.0.RKWEUXM_4beda23231_11.0.zip https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RKWEUXM/agate_eea_global_images_V12.5.4.0.RKWEUXM_20210903.0000.00_11.0_eea_f360101f24.tgz Xiaomi 11T Pro Global V12.5.3.0.RKDMIXM https://bigota.d.miui.com/V12.5.3.0.RKDMIXM/miui_VILIGlobal_V12.5.3.0.RKDMI…
Last reply by 92christof, -
- 1 follower
- 4 replies
- 453 views
Dzisiaj zauważyłem, że w dialerze nie ma opcji automatycznego odrzucania połączeń spam. Zdaje sobie sprawę że mogę to uzyskać instalując inny dialer ale wtedy stracę wygodny dostęp do nagrywania rozmów. Czy przegapiłem może gdzieś ta opcje lub jest jakiś inny sposób?
Last reply by dar00, -
- 2 replies
- 715 views
Witam ,brak polaczenia z programem. Komp widzi telefon. emui14 stabilne. kabel ok
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 3 followers
- 43 replies
- 6.5k views
Jak w temacie : Dlaczego tak rzadko aktualizacje do XIAOMI 11T Pro? Do drugiego mojego Xiaomi 11 lite 5 G NE wychodzą co chwile a do tego modelu bardzo rzadko. Przepraszam za może głupie pytanie, ale od czego to zależy?
Last reply by ketesch, -
- 3 replies
- 262 views
Od niedawna posiadam POCO X4 GT z wgranym Tajwanem i ponownie telefon zablokowany. Wszystko chodzi jak należy, ale od 8 dni nie mam aktualizacji aplikacji googlowski ze sklepu. Ostatnie aktualizacje 17 grudzień. Czy to jakaś świąteczna przerwa, czy to problem w telefonie? Po zainstalowaniu nowego romu zassało aktualizacje. Na poprzednim telefonie (mi 9 t pro) aktualizacje przychodziły stadami, co 2-3 dni.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 5 followers
- 55 replies
- 5.9k views
Podejrzewam, że większość zaglądających na to forum szuka lub wkrótce będzie szukała alternatywy dla aplikacji aparatu MIUI. Postanowiłem więc otworzyć wątek, w którym będziemy mogli dzielić się swoimi propozycjami oraz doświadczeniami, jeśli chodzi o porty Google Camera oraz ustawienia dla poszczególnych portów. Osobiście przetestowałem ich wiele i choć dawały całkiem dobre rezultaty, to nie byłem do końca zadowolony, mając wcześniej do czynienia ze świetnymi portami dla Mi 9. Wreszcie znalazłem port oraz ustawienia, które mocno odbiegają od wcześniej testowanych oraz stockowej apki. Byłem zaskoczony jak wiele szczegółów może zarejestrować nasz aparacik. Widać to ewident…
Last reply by kris68, -
- 3 followers
- 23 replies
- 1.9k views
No właśnie, kupiłem 11T, bez Pro, na Mediatek Dimensity 1200-Ultra. Z telefonu jestem zadowolony. wersja z większą pamięcią RAM. Szczególnie GPS działa rewelacyjnie. Zaktualizowało mi do Androida 12 i MIUI 13. Czy mogę na tym telefonie mieć aparat google, jeśli tak, to jaki, skąd, skąd plik konfiguracyjny. Wersja PRO, opisywana w innym wątku jest na Smartdragonie 888 i podejrzewam, że może coś nie pasować. Może ma ktoś jakieś doświadczenia?
Last reply by antykat, -
- 1 follower
- 12 replies
- 1.1k views
Po 25 dniach tego telefonu zauważyłem że drastycznie spadła jasność wyświetlacza , zaraz po zakupie jasność miałem ustawioną na ok 1/3 suwaka i był ładny wyraźny jasny ekran a teraz musiałem suwak ustawić na 3/4 żeby osiągnąć w/w efekty. Czyżby siadł wyświetlacz ? . kerik
Last reply by fido70, -
- 1 follower
- 10 replies
- 391 views
Witam, próbuję instalować system zgodnie z instrukcją https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-xiaomi-11t-pro/ w punkcie 4 z działu 3.1 mam błąd bo faktycznie trwp.img nie mam w tym katalogu. Z linków jakie znalazłem nigdzie nie można pobrać TRWP... Pomijając wcześniejszy błąd spróbowałem zrobić 3.2 i dostaję taki komunikat.
- 1 follower
- 1 reply
- 379 views
Witam po podłączeniu głośnika jest strasznie cichy dźwięk pozmieniałem kodeki zbytnio nic nie dało troche pomogły efekty dolby ale i tak to nie to samo jakieś porady?
Last reply by aromat, -
- 9 replies
- 2.7k views
Siemka, próbowałem zaktualizować xiaomi 11t z wersji 13.0.2 na wersję 13.0.5 global miui i chyba coś się po drodze wywróciło. Próbowałem uratować sytuację na wiele sposobów, w tym wgrać z miui flash ściągniętą aktualizacje 13.0.5 z neta ale też to neiwiele pomogło bo mam zablokowany bootloader a odblokowanie go jak dobrze rozumiem wiąże się z factory resetem, czego wolałbym uniknąć. Ogólnie co się zepsuło: Próbowałem ściągną aktualizację i chyba się ściągnęła poprzez telefon. Niestety chyba doszło do jakiegoś błędu, może mi zerwało neta lub cokolwiek innego. W chwili obecnej jak wchodzę w wersję miui to pod wersją miui 13.0.2 (ustawienia> o telef…
- 1 follower
- 4 replies
- 2.9k views
Witam. Mam problem z dźwiękiem pod czas słuchania muzyki przez bluetooth. Muzyka jest bardzo cicha i nie ważne czy to słuchawki,głośnik czy również w aucie. Z poprzednim telefonem redmi note 9 tego problemu nie było 😕
Last reply by jbl485, -
- 5 replies
- 4.7k views
witam zakupiłem telefon 11 T PRo na wyświetlaczu jest przyklejona jakaś folia lub szkło. Czy ktoś próbował to ściągnąć Tak myślę czy nie ma to wpływu na jakość obrazu?
Last reply by Netoper, -
- 1 reply
- 244 views
Witam może mam nietypowe pytanie ale nie wiem gdzie bądź jak zobaczyć usunięte zdjęcia z telefonu myślałem że telefon posiada jak reszta androidów kosz w galerii w którym są usunięte zdj lecz w moim telefonie tego nie posiadam.
- 3 replies
- 3.2k views
Witam czy na 11 T pro działa e sim ? Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
- 2 replies
- 267 views
Siemka, Zdecydowałem się założyć u was konto po to, by ktoś potwierdził tezę zawartą w temacie tj, Xiaomi sam zaniża odświeżanie ekranu i sam zmienia motyw na czarny przy spadku baterii do 20 procent. Odkąd mam to urządzenie irytuje mnie to, że nawet nie ma nigdzie w systemie info, że tak musi być i tyle. Nie włączam oszczędzenia baterii a telefon i tak wymusza na mnie takie działania. Przeszukałem pół internetu za takim tematem i nigdzie nie mogę podobnego znaleźć więc jak rozumiem, wszyscy mają tak samo i nikogo to nie irytuje, tylko ja jestem jakiś dziwny xd Zatem, tak po prostu jest, ktoś potwierdzi? A może się mylę? Może da się coś z tym zrobić? Poz…
Last reply by KonradB97, -
- 1 follower
- 1 reply
- 353 views
Witam. Kilka dni temu zakupiłem Xiaomi 11T. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z telefonu, tylko jest jeden problem. Mianowicie mam problemy z rozmowami telefonicznymi, niektórych słyszę bardzo dobrze a znowu innych słyszę bardzo cicho, wiem, że to nie jest problem po ich stronie bo na moim poprzednim telefonie nie miałem takiego problemu jak z nimi rozmawiałem. Miał ktoś podobny problem? Z Góry dziękuję za pomoc.
Last reply by ZduneX25, -
- 0 replies
- 797 views
Wybaczcie, ale naprawdę nie potrafię znaleźć. Czyżby nie było? Do tej pory u konkurencji miałem w aparacie wyświetlane zielone linie w momencie, kiedy krawędź telefonu była poziomo. Tutaj poziomicy nie mogę wyszukać. Nie wyświetla się ani w oryginalnej aplikacji Xiaomi, ani w GCam MTSL. Da się włączyć? Mam Xiaomi 11T, bez Pro. Dzięki z góry za wszelkie informacje. Oczywiście siatkę bez problemu można włączać i zmieniać, ale poziomicy w tym miejscu nie ma.
Last reply by jasiek60, -
- 2 followers
- 2 replies
- 666 views
Telefon po odebraniu połączenia nie wygasza ekranu. Po dotknięciu do twarzy potrafi zakończyć połączenie lub je wyciszyć albo zawiesić. Przeszukałem wszystkie (tak mi się wydaje) ustawienia i nie znalazłem możliwości wyłączenia aktywności wyświetlacza podczas rozmowy. Ktoś może mi pomóc i poradzić co z tym zrobić? Dużo rozmawiam i jest to bardzo kłopotliwe.
Last reply by langolier, -
- 1 follower
- 1 reply
- 889 views
Witam mam pytanie czy polecacie telefon Xiaomi 11t pro wziąłem przy przedłużeniu abonamentu i mam 14 dni na zwrócenie go jeśli nie będzie mi się podobać .Dlatego przychodze z pytaniem do was czy warto go zostawić czy jednak oddać i wymienić na coś innego, z góry dziękuje za opinie jak i pomoc .
Last reply by jarek882, -
- 1 follower
- 2 replies
- 561 views
Cześć, Od dłuższego czasu zastanawiam się na zmianą systemu na miuipolska. Po aktualizacji do MIUI 13 w wersji GLOBAL byłem bardzo rozczarowany tym jak została ona wykastrowana z funkcji oraz fajnych wizualnych dodatków takich jak tapety czy widżety. Chciałbym zapytać Was użytkowników miuipolska jaka jest wasza opinia na temat tego systemu oraz jakie zauważyliście plusy (poza tymi, które możemy przeczytać na stronie) i minusy. Mam nadzieję, że Wasze odpowiedzi pomogą mi podjąć decyzję
Last reply by ZduneX25,