mrosi Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra - dla obydwu modeli jest ten sam ROM (nazwa kodowa: Mi 11 Pro - mars, Mi 11 Ultra - star). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.20.0.RKACNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
Bar.Tek Opublikowano 5 Listopada 2021 Opublikowano 5 Listopada 2021 (edytowane) Wersja poprawiona działa OK, jedynie animowana tapeta trochę klatkuje przy wybudzaniu i odblokowywaniu telefonu. Edytowane 5 Listopada 2021 przez Bar.Tek
bzul85 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 nie zauwazylem problemow, platnosci zblizeniowe dzialaja ok. bateria dlaje bez zmian wzgledem poprzedniej wersji. nadal nie wprowadzono podgladu nagrywania filmu na tylnim ekraniku. btw , po wylaczeniu budzika za kazdym razem mam okienko jak na zalaczonym screenie. Czy ktos wie o co chodzi z 49% mi fans i 19 licznik dni ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Z Mi Fans to prawdopodobnie chodzi o to, od ilu % Mi Fanów obudziłeś się wcześniej (albo coś w tym stylu, dokładnie nie wiem).
kocur75 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Mam Mi 11 pro i wgrany soft tytulowy w trading shenzen. Dlaczego w aktualizacji pojawila mi sie przedwczoraj wersja starsza tj. 12.5 v13.0.5.0 Edytowane 8 Stycznia 2022 przez kocur75
Adam Błażejewski Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wersja 13.0.5.0 to MIUI 13 oparte na Androidzie 12 i jest nowsza od MIUI 12.5.
kocur75 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 To kumam. Ale telefon przyjechal z wgranym 12.5.20 a 3 dni temu w aktualizacji w telefonie automatycznej pojawilo sie 12.5.13
Netoper Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Wrzuć screena z obecnej informacji o systemie i z info o aktualizacjiWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 12 godzin temu, kocur75 napisał: To kumam. Ale telefon przyjechal z wgranym 12.5.20 a 3 dni temu w aktualizacji w telefonie automatycznej pojawilo sie 12.5.13 To bug aktualizatora, masz aktualizację do MIUI 13.
kocur75 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Taka ze automat i nie musze nic kombinowac ze sciaganiem i z kompem ? Serio? Myslalem ze jak jest przejscie na kolejnego Androida to trzeba przez kompa. Jestes pewny? I ze nie zainstaluje poprzedniej wersji?
Adam Błażejewski Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Do aktualizacji MIUI 13 opartym na systemie Android 12 potrzebujesz komputera, gdyż aktualizacje tę będziesz musiał zrobić przez tryb fastboot w telefonie.
tgrzebien Opublikowano 9 Marca 2022 Opublikowano 9 Marca 2022 Próbuję znaleźć rozwiązanie w internecie ale nie daję rady.Mapy Google mają problem żeby wejść w tryb pip picture-in-picture obraz-w-obrazie. Jak klikam przycisk home to tak jakby wchodzili w tryb pip i od razu on znika. Jak klikam w przycisk ostatnich aplikacji to map w ogóle nie wyświetla. Mapy Google w trybie pip pojawiają się jak włączy się klawiaturę, ale jak już się w nie kliknie to tryb znika i nie wchodzi w mapy. Mieliście tak? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi