Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 11 Pro / Ultra - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.5.20.0.RKACNXM - Android 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 11 Pro i Mi 11 Ultra - dla obydwu modeli jest ten sam ROM (nazwa kodowa: Mi 11 Pro - mars, Mi 11 Ultra - star).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.20.0.RKACNXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie zauwazylem problemow, platnosci zblizeniowe dzialaja ok. bateria dlaje bez zmian wzgledem poprzedniej wersji. 

nadal nie wprowadzono podgladu nagrywania filmu na tylnim ekraniku.

btw , po wylaczeniu budzika za kazdym razem mam okienko jak na zalaczonym screenie. Czy ktos wie o co chodzi z 49% mi fans i 19 licznik dni ?

IMG_20211202_065928.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Mam Mi 11 pro i wgrany soft tytulowy w trading shenzen. Dlaczego w aktualizacji pojawila mi sie przedwczoraj wersja starsza tj. 12.5 v13.0.5.0

Edytowane przez kocur75
Opublikowano

Taka ze automat i nie musze nic kombinowac ze sciaganiem i z kompem ? Serio? Myslalem ze jak jest przejscie na kolejnego Androida to trzeba przez kompa. Jestes pewny? I ze nie zainstaluje poprzedniej wersji?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbuję znaleźć rozwiązanie w internecie ale nie daję rady.
Mapy Google mają problem żeby wejść w tryb pip picture-in-picture obraz-w-obrazie. Jak klikam przycisk home to tak jakby wchodzili w tryb pip i od razu on znika. Jak klikam w przycisk ostatnich aplikacji to map w ogóle nie wyświetla. Mapy Google w trybie pip pojawiają się jak włączy się klawiaturę, ale jak już się w nie kliknie to tryb znika i nie wchodzi w mapy. Mieliście tak?

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka