Kozaqce Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, AndiC napisał: Nie wiem jaką masz wersję softu ale na 12.09 ja już tego problemu nie mam Jak by co to zmień region na Szwajcarię powinien znaleźć aktualizację 12.011 lub 12,09 I bateria też się poprawiła na tym sofcie Mam 12.0.11 Bezprobolowo można aktualizować same plusy bez minusow ? Nic nie ucieknie z tel i się nie wysypie:p Pytam bo to moje narzędzie pracy, masę ważnych numerów i wiadomości mam na nim :p
Misiuu21 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Speedona 12.0.11 z zasięgiem Orange nawet widzę poprawę. Na wcześniejszych romach nie mailem tak źle jak Ty, ale LTE było bez kresek lub była 1. Piszcie o swoich problemach do Xiaomi. Z można to zrobić w usługi i opinie. Wiem, że niektórzy powiedzą że nic to nie da bo nikt tego w Xiaomi nie czyta. Ale spróbować warto to nic nie boli.
lyru332 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Dnia 8.04.2021 o 18:44, sejfit napisał: @lyru332 daj znać co Ci wyszło z testowania op9pro, bo ciekawe jak on sobie radzi z mniejszą baterią i snapem 888. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka po 2 dniach stwierdzam, że bateria całkiem niezła, jeden dzień mi wytrzymała ale to wymaga trochę więcej czasu, natomiast oxygenos jak zwykle... moim marzeniem jest xiaomi z tym softem hahahah jak czytam tutaj te komentarze to aż wierzyć się nie chce, że coś takiego odwalają Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez lyru332 1
sejfit Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tzn trochę tego nie rozumiem, bo właśnie soft op mnie zanudził do bełta po latach, dlatego zmienilem na Xiaomi . Wolał bym soft xiaomi z wydajnością op. To była by magia i killer fitcher dla Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
Bunnyy Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Wam też stuka coś w aparatach w mi11?
Misiuu21 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) 16 minut temu, Bunnyy napisał: Wam też stuka coś w aparatach w mi11? Tak ma być to stuka soczewka optyki OIS, czyli ruchomy obiektyw. Włącz aparat a nie usłyszysz takiego stukania w czasie poruszania telefonem. Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Misiuu21 1
olutus Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Koledzy mam 12.0.13. Bateria super i już poprawili te grzanie się ale jest jeden kłopot. W opcjach programistycznych zniknęła mi pozycja OPTYMALIZACJĄ MIUI. Przez to nie mogę zaktualizować YouTube Vanced. Wiecie może jak to obejść??? Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka
GramNaJoysticku Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Koledzy mam 12.0.13. Bateria super i już poprawili te grzanie się ale jest jeden kłopot. W opcjach programistycznych zniknęła mi pozycja OPTYMALIZACJĄ MIUI. Przez to nie mogę zaktualizować YouTube Vanced. Wiecie może jak to obejść??? Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu TapatalkaKliknij opcję reset (na samym dole) kilka razy. Powinna się pojawić.Sent from my M2011K2G using Tapatalk
olutus Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dobra sprawdzę? Też tak miałeś? Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu TapatalkaDziała. Dzięki wielkie!
GramNaJoysticku Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Tak, też tak miałem. Dwa tygodnie się męczyłem na stockowym YT zanim znalazłem to info gdzieś na Reddit. Wyłączenie optymalizacji MIUI powoduje reset kilku uprawnień. Ale wystarczy je ponownie przyznać, kiedy apki zapytają. Sent from my M2011K2G using Tapatalk 1
olutus Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dalej już wiem. Kilka razy Vanced instalowałem tylko tym razem zgłupiałem jak optymalizacja mi zniknęła. Po resecie zauważyłem że i tak po jakimś czasie znika ta opcja i aby ją włączyć znowu trzeba kilka razy reset wcisnąć. Jakiś błąd w MIUI czy co. No nic jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Wysłane z mojego Mi11 przy użyciu Tapatalka
taba19 Opublikowano 22 Maja 2021 Opublikowano 22 Maja 2021 Siema posiadam mi 11 ultra ale ma problem z aktualizacja softu mianowicie jak klikam zaktualizuj pobiera ROM ale potem jak mam wcisnąć zaktualizuj to nie mogę kliknąć tak tylko można anuluj i tak w kułko Macieju rom 125v 12 5 7 0 (rom Eu ) ten chem wgrać a jestem na 12 5 4 Dodam ze aplikacja aktualizuj ciągle się wiesza
Rekomendowane odpowiedzi