Damian12 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Witam, chciałbym naprawić "nieznane połączenia" po włączniu funkcji VoLTE , natomiast nie mogę połączyć się w z programem QPST. Pobrałem sterowniki Qualcomm, natomiast nie widać ich w managerze urządzeń. Również sterowniki ADB po podłączeniu telefonu do komputera, nie chcą się zainstalować. Jest ktoś w stanie pomóc?
marcin19883 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Sterowniki adb instalują się poprzez Windows Update, jeśli masz Win10. Po podłączeniu urządzenia musisz wejść w Update i zainstalować aktualizacje opcjonalne. Wszystko ci się wyświetli. Tylko wybierasz z listy.
don_kamillo Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 A mi9 nie miał natywnie opcji zmiany mbn? Jak zainstalujesz Hidden Settings Miui i wybierzesz opcję Modem config, to nie zadziała? Nie mogę edytować komentarza. Jakby coś, pisałem kiedyś dla Mi10, może Tobie się przyda. https://miuipolska.pl/forum/topic/52867-volte-i-vowifi-w-sieci-play/
bartekffw Opublikowano 21 Października 2022 Opublikowano 21 Października 2022 Znalazłem rozwiązanie. Trzeba zainstalować Hidden Settings Miui i zrobić zmiany. VoWifi działa i identyfikacja numeru po volte https://xiaomi.eu/community/threads/activation-of-volte-and-vowifi-in-xiaomi-eu-rom.63469/
jankoo Opublikowano 22 Października 2022 Opublikowano 22 Października 2022 W dniu 21.10.2022 o 17:18, bartekffw napisał(a): Trzeba zainstalować Hidden Settings Miui A tak ogólnie (nie w tym temacie), której apki używacie? Bo w sklepie play widzę co najmniej dwie
bartekffw Opublikowano 22 Października 2022 Opublikowano 22 Października 2022 3 godziny temu, jankoo napisał(a): A tak ogólnie (nie w tym temacie), której apki używacie? Bo w sklepie play widzę co najmniej dwie 1
Rekomendowane odpowiedzi