Damian12 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Witam, chciałbym naprawić "nieznane połączenia" po włączniu funkcji VoLTE , natomiast nie mogę połączyć się w z programem QPST. Pobrałem sterowniki Qualcomm, natomiast nie widać ich w managerze urządzeń. Również sterowniki ADB po podłączeniu telefonu do komputera, nie chcą się zainstalować. Jest ktoś w stanie pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Sterowniki adb instalują się poprzez Windows Update, jeśli masz Win10. Po podłączeniu urządzenia musisz wejść w Update i zainstalować aktualizacje opcjonalne. Wszystko ci się wyświetli. Tylko wybierasz z listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_kamillo Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 A mi9 nie miał natywnie opcji zmiany mbn? Jak zainstalujesz Hidden Settings Miui i wybierzesz opcję Modem config, to nie zadziała? Nie mogę edytować komentarza. Jakby coś, pisałem kiedyś dla Mi10, może Tobie się przyda. https://miuipolska.pl/forum/topic/52867-volte-i-vowifi-w-sieci-play/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekffw Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Znalazłem rozwiązanie. Trzeba zainstalować Hidden Settings Miui i zrobić zmiany. VoWifi działa i identyfikacja numeru po volte https://xiaomi.eu/community/threads/activation-of-volte-and-vowifi-in-xiaomi-eu-rom.63469/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 W dniu 21.10.2022 o 17:18, bartekffw napisał(a): Trzeba zainstalować Hidden Settings Miui A tak ogólnie (nie w tym temacie), której apki używacie? Bo w sklepie play widzę co najmniej dwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekffw Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 3 godziny temu, jankoo napisał(a): A tak ogólnie (nie w tym temacie), której apki używacie? Bo w sklepie play widzę co najmniej dwie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts