Numb Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 4 godziny temu, penguino napisał: X10 w telefonie za 100$? Moim jedynym zarzutem jest wygląd - to chyba najbrzydszy telefon Xiaomi na rynku. Snap 615/6 jest chyba droższy Nie bez powodu wszystkie telefony na snapach z niższej półki są słabsze i podobnie drogie. Mi4i stoi około 1000 zł, a Note 2 sporo mniej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguino Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 RN2 jest urządzeniem z niższej półki niż Mi4i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buka37 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 I po co ja przepłacałem za Mi4i?^^^ Mi4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 3 godziny temu, penguino napisał: RN2 jest urządzeniem z niższej półki niż Mi4i. Ja to doskonale wiem. Dlatego do Mi4i czyli urządzenia wyższej półki wrzucają droższy SoC "wyższej" półki i cena urządzenia jest wyższa (wiem, że nie tylko dzięki temu, ale między innymi też). Zresztą taki Redmi Note 4G był droższy w analogicznych okresach sprzedaży, a ma marnego Snapa 410... Link to comment Share on other sites More sharing options...
penguino Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Jako, że temat to "nowe urzadzenia Xiaomi", a nie tylko R3, to zauważam, że projekt kenzo jest wciąż aktualny i pojawia się tu i ówdzie: https://browser.primatelabs.com/geekbench3/4812988 Wynik jednordzeniowy kusi, wielordzeniowy mniej, ciekawe co to za model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Kolejne polskie serwisy podchwyciły fotki i piszą swoje "rzetelne" i "pewne' informacje na temat Mi5, nawet wymyślili, że będzie tył ze szkła i 2 wersje 1 z FHD, a druga z QHD . Śmiać mi się chce gdy czytam te Ctrl+c->Ctrl+v z chińskich serwisów . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 UWAGA! UWAGA! UWAGA! Mam newsa z pewnego źródła(baba z osiedlowego warzywniaka-ona wie wszystko) , na temat Xiaomi MI5. Tył będzie z aluminium szczotkowanego, dodatkowo tył będzie cały perforowany. Aaaa i zapomniałem dodać, ekran z funkcją włączenia 3D. PS. Teraz tylko czekam, jak skopiują moje info, a tłumacząc na chiński, szybciej to łykną . No ale taka jest prawda. Mało rzetelne portale, to i mało rzetelne informacje. Liczy się przecież każda odsłona takiego super "newsa" TapTap Tapatalk+MI4W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts