Numb Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 4 godziny temu, penguino napisał: X10 w telefonie za 100$? Moim jedynym zarzutem jest wygląd - to chyba najbrzydszy telefon Xiaomi na rynku. Snap 615/6 jest chyba droższy Nie bez powodu wszystkie telefony na snapach z niższej półki są słabsze i podobnie drogie. Mi4i stoi około 1000 zł, a Note 2 sporo mniej. 1
penguino Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 RN2 jest urządzeniem z niższej półki niż Mi4i.
Buka37 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 I po co ja przepłacałem za Mi4i?^^^ Mi4i
Numb Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 3 godziny temu, penguino napisał: RN2 jest urządzeniem z niższej półki niż Mi4i. Ja to doskonale wiem. Dlatego do Mi4i czyli urządzenia wyższej półki wrzucają droższy SoC "wyższej" półki i cena urządzenia jest wyższa (wiem, że nie tylko dzięki temu, ale między innymi też). Zresztą taki Redmi Note 4G był droższy w analogicznych okresach sprzedaży, a ma marnego Snapa 410...
penguino Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jako, że temat to "nowe urzadzenia Xiaomi", a nie tylko R3, to zauważam, że projekt kenzo jest wciąż aktualny i pojawia się tu i ówdzie: https://browser.primatelabs.com/geekbench3/4812988 Wynik jednordzeniowy kusi, wielordzeniowy mniej, ciekawe co to za model.
Nezumi Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kolejne polskie serwisy podchwyciły fotki i piszą swoje "rzetelne" i "pewne' informacje na temat Mi5, nawet wymyślili, że będzie tył ze szkła i 2 wersje 1 z FHD, a druga z QHD . Śmiać mi się chce gdy czytam te Ctrl+c->Ctrl+v z chińskich serwisów . 1
kulig007 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 UWAGA! UWAGA! UWAGA! Mam newsa z pewnego źródła(baba z osiedlowego warzywniaka-ona wie wszystko) , na temat Xiaomi MI5. Tył będzie z aluminium szczotkowanego, dodatkowo tył będzie cały perforowany. Aaaa i zapomniałem dodać, ekran z funkcją włączenia 3D. PS. Teraz tylko czekam, jak skopiują moje info, a tłumacząc na chiński, szybciej to łykną . No ale taka jest prawda. Mało rzetelne portale, to i mało rzetelne informacje. Liczy się przecież każda odsłona takiego super "newsa" TapTap Tapatalk+MI4W
Rekomendowane odpowiedzi