Franiol Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Witam, dopiero rozpoczynam swoją przygodę z miui, dokładniej wczoraj zostałem posiadaczem mi4. To mój pierwszy telefon on xiaomi, oraz moja pierwsza przygoda z miumi, więc mam pytanie dla bardziej doświadczonych użytkowników. Na mi4 polecacie v6 czy może v5? Z jakich powodów? Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 A co ci się bardziej podoba... Masz wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franiol Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 wiem, ale chciałbym posłuchać opinii ludzi, którzy mieli już w tym styczność Link to comment Share on other sites More sharing options...
awygo Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 A nie lepiej poczytać? Ludzie, "którzy mieli już z tym styczność" opisali swoje wrażenia. Sądzisz, że trzeba to wszystko pisać jeszcze raz? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Zainstaluj 6 bedziesz na bieżąco. Moze to jakies pozory ale 5 jest mniej zużywająca baterie. Ale 6 nie jest tragiczna. W moim mi4 najlepei sprawowala sie wersja 5.5.8 jak do tej pory Teraz mam wgrana najnowsza wersje i jest stabilnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soren Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 V6 jest (imho) zdecydowanie ładniejsze. Najnowsza wersja jest u mnie stabilna jak skała. Ale najlepiej spróbować i v5 i v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Dokładnie jak napisał @Soren albo sam sprawdź albo np poczytaj recenzje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franiol Posted May 17, 2015 Author Share Posted May 17, 2015 Bardzo dziękuję panowie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts