Jump to content

Xiaomi Mi Note 10 Lite - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.1.1.0.RFNMIXM - Android 11

mrosi

Recommended Posts

12 godzin temu, EFG napisał:

Nawet bym się nie odważyła gmerać... Wie ktoś może gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto ma o tym pojęcie? Tylko wysyłka do Wrocławia mi została?

Problemem jest brak TWRP, które zostało usunięte przy aktualizacji do androida 11. Miałem to samo w swoim egzemplarzu.

Jeśli miałaś kiedykolwiek do czynienia z adb to można to łatwo naprawić uruchamiając telefon w trybie recovery przez fastboot korzystając z komendy fastboot boot twrp.img

Tutaj masz szczegółową instrukcję jak to zrobić. UWAGA: Ciebie dotyczą tylko punkty od 1 do 4. wykonanie dalszych punktów instrukcji skończy się przywróceniem telefonu do ustawień fabrycznych i usunięciem zawartości pamięci

Jeśli to jednak dla Ciebie czarna magia odezwij się na priv. Jestem z W-wy i postaram się pomóc.

Edited by andrzej78
  • Like 1

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

A czy googlemaps z trasą włączoną, nie wyskakuje wam zawsze "na pierwszy plan" pomimo włączania potem innych aplikacji? Po aktualizacji nie mogę sobie z tym gównem poradzić:/ musze wyłączyć nawigację, puścić coś w tle np. na YT i znów włączyć Google Maps

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...