pkonrad Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 2 minuty temu, EFG napisał: Nie odpowiadał mi dialer, kontakty, smsy od Googla.... To jeśli sama nie potrafisz sobie przywrócić telefonu do życia, pozostaje ponowne odesłanie do Mi Center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej78 Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 (edited) 12 godzin temu, EFG napisał: Nawet bym się nie odważyła gmerać... Wie ktoś może gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto ma o tym pojęcie? Tylko wysyłka do Wrocławia mi została? Problemem jest brak TWRP, które zostało usunięte przy aktualizacji do androida 11. Miałem to samo w swoim egzemplarzu. Jeśli miałaś kiedykolwiek do czynienia z adb to można to łatwo naprawić uruchamiając telefon w trybie recovery przez fastboot korzystając z komendy fastboot boot twrp.img Tutaj masz szczegółową instrukcję jak to zrobić. UWAGA: Ciebie dotyczą tylko punkty od 1 do 4. wykonanie dalszych punktów instrukcji skończy się przywróceniem telefonu do ustawień fabrycznych i usunięciem zawartości pamięci Jeśli to jednak dla Ciebie czarna magia odezwij się na priv. Jestem z W-wy i postaram się pomóc. Edited February 17, 2021 by andrzej78 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo89 Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Hej dzisiaj przy aktualizacji system wszedł mi do fastboot i nic nie pomaga, wersja android 11 Xiaomi polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej78 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 19 godzin temu, Pablo89 napisał: Hej dzisiaj przy aktualizacji system wszedł mi do fastboot i nic nie pomaga, wersja android 11 Xiaomi polska Instrukcję masz powyżej. Proponuję tylko użyć recovery, które na pewno działa z androidem 11. Można je pobrać stąd. Plik vbmeta z powyższej instrukcji jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hank Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) Wygląda na to że aktualizacja 12.1.1.0.wprowadza kodek dźwięku LHDC, czyli w pełni będzie można wykorzystać potencjał słuchawek Mi Air 2S. Edited February 21, 2021 by Hank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 To, że taka opcja jest w opcjach programisty, niekoniecznie oznacza, że dany telefon akurat wspiera LHDC. Może nie wspierać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hank Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 A jednak wspiera Mi Note10Lite <> LHDC źródło: https://www.youtube.com/watch?v=LET5gZxPFeM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter4825 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Czy po aktualizacji macie problem ze telefon zaprzestaje ładować się i staje na 98%? Po chwilowym odłączeniu od ładowarki i ponownym podłączeniu ładuje się już do 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomayw Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Nic takiego nie zauważyłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Zdarzają się raz na jakiś czas takie zawieszenia. Nie wiem co jest powodem, że się to pojawia. Zupełnie losowo. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanR Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 A czy googlemaps z trasą włączoną, nie wyskakuje wam zawsze "na pierwszy plan" pomimo włączania potem innych aplikacji? Po aktualizacji nie mogę sobie z tym gównem poradzić:/ musze wyłączyć nawigację, puścić coś w tle np. na YT i znów włączyć Google Maps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts